Sari la conținut

AndrieviciBogdann

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de AndrieviciBogdann

  1. Te rog mult ! Daca ma poti ajuta ar fi perfect ! Multumesc !!!
  2. Salut! Pai am eroarea 32 , adica " Subthrottle sensor malfunction, wiring open or short". Cel de la care am luat motocicleta a scos servomotorul , butterfly`ul si clapetii aia secundari de deasupra de la servomotor dandu`mi si eroarea 34. ( Exhaust butterfly valve actuator sensor malfunction, wiring open or short) . Am rezolvat cu 34 si a mai ramas eroarea 32. Deci as avea nevoie de acel senzor..despre care nu stiu daca se numeste TPS sau STV. Dar sper ca acum , dupa ce ti`am dat un pic mai multe detalii , stii la ce senzor ma refer. Multumesc mult pentru raspunsu` rapid!
  3. Salut baieti !! Stiti unde as putea gasi sau aveti careva dintre voi un senzor de la subthrottle la un kawasaki ninja zx6r din 2005 ? Va rog mult , ajutati`ma!!
  4. Baieti , mi`am dus motorul Kawasaki zx6r din 2005 la mecanic si .. ce sa constat. Clapitele de a servo motor erau scoase , servomotorul era deconectat si batterfly`ul la fel . De ce cineva ar face asta? Acu ii pun acele clapite inapoi , conectez servo si cu batterfly`ul . E bine ? Citisem pe undeva ca cica astea se fac atunci cand se monteaza o toba after market. Daca le conectez , inapoi trebuie sa pun toba stock ?
  5. Salut ! Mi`am luat de curand un Kawasaki ninja 636 din 2005 si as dori sa cumpar o toba care sa se auda cat mai tare ( puternic ) pentru a ma face auzit in trafic ( si pentru ca m`ar placea sa se auda tare ) Deci .. 1. ce toba imi recomandati? 2. Este adevarat ca daca voi pune o alta toba decat cea originala vor aparea niste martori in bord ? 3. As dori sa achizitionez si un power comander! CE imi recomandati si ce trebuie sa am in vedere daca vreau sa montez asa ceva? 4. O husa care sa mi`l protejeze de vant , praf si ploaie...ce`mi recomandati? Cam multe intrebari dar...chiar am nevoie de ajutor! Va multumesc! Stima!
×
×
  • Creează nouă...