Jump to content

marcosan

Membru
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  valea ramnicului buzau
 • Carnet moto din
  1996
 • Motocicleta
  jawa 350 638
 • Numar Moto
  gl-90-AXA

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  mobra 50s si voshod 175

marcosan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. » Post actualizat in 15 Aug 2015 09:42
 2. Cu burdufuri de Dacia mă costă 25 ron
 3. Am văzut și eu tutorialul cu burdufuri de cap de bara de Dacia erau lipite câte două și decupate la capete dar mă gândeam că se potrivesc de la alte motociclete. dacă nu găsesc o să încerc cu cele de dacie și dacă se potrivesc o să postez aici să știe și ceilalți care au aceeași problema
 4. Vă salut.Ce se poate pune în locul burdufurilor originale de la furca din față la jawa 350 638 fiindcă ale mele sunt rupte?
 5. Apărătoarea este făcută din țeavă care se folosește la balustradele de la vapoare iar aripa este din plastic tip sport așa am cumpărat motocicleta de la un tip din Galați care lucra la șantierul naval și tobele sunt făcute tot de el din țeavă de inox hotărâtă.
 6. Frumoasă jawa nea Sorine s-o stăpânești sănătos. Asfalt uscat. Uite și jawa mea
 7. compresie are? Fiindcă e posibil să nu ai compresia necesară pentru a trage benzină suficientă pentru a porni. Sau să nu ai aprinderea reglata corect pentru ambii cilindri. Și eu am pățit la fel când aveam aprinderea pe platini după ce am pus aprindere electronică am putut regla amândoi cilindri corect și nu mai am probleme. Și încă ceva reglează șurubul de aer la o jumătate de tură nu mai mult așa am eu reglajul și pornește ușor.
 8. vezi să nu ai înfundat jiglerul la socul de pe carburator
 9. mărește nivelul de benzina din camera carburatorului plutitorul acționează cuiul pontou pentru a închide benzina fa în așa fel ca atunci când ridici plutitorul cuiul pontou să închidă când plutitorul este aproape la orizotala
 10. acul de dozaj trebuie să fie la a doua crestatura de sus
 11. Salut verifica robinetul de benzina sa nu fie înfundat așa am pățit și eu, aveam sita din capul robinetului spartă și lua gunoaie în robinet și reducea debitul de benzina, sau verifica intrarea benzinei în carburator la cuiul pontou să nu ai gunoi acolo. Baftă aștept să-mi spui ce ai rezolvat.
 12. E mult 40 g la litru normal la jawa de 350 cum am eu se pune 30 g la litru sau 25 g la litru dacă folosești castrol
 13. Frumoasa motocicleta s-o stăpânești sănătos. Asfalt uscat.
×
×
 • Create New...