Sari la conținut

DieselBoy

EX+
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti

DieselBoy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ave frati de pasiune... O rugaminte.. Am un KTM 450 Factory Raccing din 2004 si vreau roti de SM. Unde pot sa gasesc la un pret rezon ca la 1.000 de euro e plina piata. bafta si multumesc anticipat.
  2. " Vad ca te tavalesti de ras.... La fel esti mare stiutor in ale tobelor.....dar nici unul nu a zis "" Ba, Akrapovic nu face tobe pentru KTM. " Oare pentru ca sunteti motomobristi din taste..... Va doresc vise placute in continuare... eu ma retrag in glorie ))
  3. Hai sa nu sarim calul, expertule... Nu am zis ca are ceva, ci ca vreau sa o schimb pentru ca vreau sa sune mai tare. In fond, pe banii mei, ii pun si elice daca vreau... dar nu imi place sa fiu zecmanit si nici luat peste picior. Cine vrea sa cumpere e liber sa o faca, cine nu.. nu.
  4. Vorbeam doar de finala, nu esapamentul complet. Oricum 450 Eur. cred ca este enorm de mult. Inteleg sa pui adaos dar nu peste 100 %. sper sa nu fie singurul loc in care sa pot gasi pentru ca sigur raman cu finala KTM Racing originala. Multumesc oricum
  5. ..motorul asta e ptr HARD enduro..daca vrei sa mai iei pe cineva cu tine vinde-l si ia-ti un LC4 ..nu stiu cum vreti sa stati 2 pers pe exc..trebuia sa te gandesti inainte sa iei modelul asta si bineinteles sa intrebi la ce se foloseste exc-ul ... teoretic poti sa faci vreo adaptare..dar este ca si cum ti-ai lua un porsche si ai constatat ca nu ai loc sa iti iei 6 persoane ca in dacie...no offence.. Ok, am inteles. dar macar ma puteti indruma de unde sa imi cumpar o finala Ackrapovic??
  6. Salut tuturor portocaliilor. Sunt posesor de 450 EXC Racing Factory, 2005. Inainte am avut un GSX-R 750 si vreau sa spun ca pot sa uit tot ce am invatat pana cum despre motoare... si am ceva experienta. Ce vroaim sa intreb... pot sa ii pun scarite pe spate?? ) Sunt obisnuit sa mai iau pe cate cineva cu mine si am constatat ca nu am scarite
×
×
  • Creează nouă...