Sari la conținut

nothing_ro

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Iasi
  • Motocicleta
    Kawasaki Z750

nothing_ro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. hello z750 si aici.. 220 si eu, la fel, fara probleme de vant (poate ma ajuta si inaltimea - 165 - dar 1data aplecat pe rezervor faci corp comun cu mobra) - i as fi dat mai mult dar se termina "strada".. Singurul lucru negativ pe care l-am observat (z750 din 2006), lucru ultra cunoscut deja, e ca pe la 7000-8000rpm cam "vibreaza", in rest e "probably the best bike in the world".
  2. nothing_ro

    Scoala moto in Iasi

    "Gusturile" nu se discuta
  3. nothing_ro

    Scoala moto in Iasi

    Eu am fost elev la Tody Family vara trecuta. Am inceput cu o yamaha de 125cc apoi am trecut pe un cb500 si apoi pe hornet (pe care s-a dat si examenul). Poligonul e cu numar de ore nelimitat - practic depinde strict de cat esti tu de interesat sa vii/ inveti, iar instructorul de la poligon (Razvan) e un baiat de nota 10. La strada am iesit de 2 sau 3 ori - instructorul (Stefan) la fel, nota 10.
  4. nothing_ro

    MT Helmets

    Nenii astia sunt de alta parere: http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/mt-revenge Eu port un revenge de asta, n-am avut ghinionul sa-l testez ca "rezistenta" dar pot spune ca dupa 100-120kmh e destul de zgomotoasa.
  5. Salut, mandru posesor de Z750 facut in 2005 pana acum am ~ 150km facuti cu el si nu ma pot plange de nimic o rugaminte am si eu - un manual de utilizare pt Z750 2004-2006 daca are cineva (multumesc)
  6. Multumesc de raspunsuri problema era de la mine, FI-ul se stinge cand pun contactul (panica bate memoria ) ), dupa ceva research am ajuns la concluzia ca e de la immobiliser Silly me.
  7. Am gasit pe net cum se face diagnosticarea "cu firul galben" - ma ocup maine de asta. Din pacate nu am manual, nici owner's manual nici service manual asa ca as fi recunoscator daca m ar puea ajuta cineva cu asta. Ce mi o atras atentia e ca FI ul blinkuieste si cu cheia scoasa din contact.
  8. Salut, sunt nou pe aici (la scris) dar citesc de ceva timp forumul. Am un kawasaki z750 din 2005 si ieri am observat ledul rosu FI ca se aprinde intermitent. Se aprinde intermitent cand pun contactul, ramane asa intermitent chiar si cand iau contactul/ scot cheia dar se stinge cand pornesc motorul. Mentionez ca motorul porneste la sfert, se tureaza si functioneaza normal. E normal/ nu e normal? Va multumesc
×
×
  • Creează nouă...