Sari la conținut

georgedede

Membru
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de georgedede

  1. K.

    Mulțumesc.

    Așa am sa procedez.

    » Post actualizat in 09 May 2017 06:42

    Salutare.

    Mai aplec la voi.

    Un termostat f 650 gs.

    Am constat ca nu îl are moto deloc.

    Sau înlocuitor de mașină.

    Mulțumesc

    » Post actualizat in 09 May 2017 10:37

    Am dat la făcut 2 buc ax pompa apa.

    Acum merg după semeringuri.

    Mulțumesc pt sfaturi.

    Rămâne cu termostatul sa obrezolv.

  2. Salutare.posesorii de bmw f650gs, am si eu o intrebare. Am cumparat una bujie pt moto un bmw f650gs din2002 si cel de la magazinul de piese a spus ca eu am 2bujii pe moto. Daca ca va rog sa-mi spuneti va rog unde se afla dispusa si cum ajung la ea. Eu am vazut ca am decat una in partea stanga a chiuloasei. Va multumesc astept raspuns sau:0768245962

    » Post actualizat in 19 Jun 2015 12:55

    Scuzee dreapta chiuloasei

  3. salutare. acum am trecut pe langa mobra si am vazut o pata de ulei sub ea.M-am uitat sub ea si provenea de la un furtun subtire care era sub motor ca cel de supraplin. Se vede clar ca pe acolo a picat. Tin sa mentionez ca iam facut schimbul de ulei ,am mers 200km cu el, iam pus mai mult ulei undeva la mai sus de maxim la fereastra de vizare.INTREBARE : EXISTA FURTUN DE SUPRAPLIN LA ULEI? VA MULTUMESC.

  4. Salutare.Am si eu o problema la bmw f650gs, cu sonda de ulei de pe corpul unde intra filtrul de ulei. Imi supureaza ulei prin capatul ei unde se mufeaza cu firul si mi se aprinde in bord becul, cum misc de mufa se stinge dar imi umple burduful de protectie cu ulei. Dar sa nu o mai lungesc are cineva cunostinta ce model de sonda se potriveste, de la ce masina ca cea originala de bmw este cam scumputa.Va multumesc mult.

×
×
  • Creează nouă...