Sari la conținut

georgedede

Membru
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de georgedede

  1. georgedede

    Roti,butuci,spite...

    Sal. Una spita roată spate pt f650 gs găsesc? Mulțumesc.
  2. În legătură cu axul, totul este k. Termostatul cumpărat are codul: BEHR TX4187D. COSTĂ 39 lei la magazinul epiesa.ro. » Post actualizat in 29 May 2017 13:05 Semeringuri am pus cu o buza cu un singur arc. Asfalt uscat. Va mulțumesc tuturor pentru ajutorul acordat.
  3. Am dat 100 lei pe 2 buc ax.Plus o cinste la băieții de la rectificat. 12 lei semering.
  4. Sal. Am pornit motorul. Este k. Sa vedem pe viitor dacă este k. Mulțumesc pt ajutor.
  5. Din ce am văzut eu. Era o bara din otel cromata pe deasupra. Spunea meseriașul ca rezista foarte mult la frecare. Acum sa vedem ce o sa iasa.
  6. Am luat și semeringuri.skf. » Post actualizat in 09 May 2017 12:32 Mulțumesc pentru filmulet am dat comanda și de termostat.
  7. K. Mulțumesc. Așa am sa procedez. » Post actualizat in 09 May 2017 06:42 Salutare. Mai aplec la voi. Un termostat f 650 gs. Am constat ca nu îl are moto deloc. Sau înlocuitor de mașină. Mulțumesc » Post actualizat in 09 May 2017 10:37 Am dat la făcut 2 buc ax pompa apa. Acum merg după semeringuri. Mulțumesc pt sfaturi. Rămâne cu termostatul sa obrezolv.
  8. Salutare. Caut urgent pompă apa BMW f650gs an 2002. Am demontat moto și am rămas cu ea așa. Mulțumesc » Post actualizat in 08 May 2017 10:59 Pompa apă.
  9. salutare. ma poate ajuta cineva cu o informatie exacta? ce dimensiuni imi trebuiesc la semeringuri furca bmw f650 gs an 2002. Asta in ideea poate le gasesc mai ieftin decat la magazinele specializate de moto. va multumesc
  10. Întreabă la tibi. Are servisul în spate la Filaret.Cel puțin acolo știu ca îl avea.
  11. Sal domnilor. Am și eu o întrebare către posesorii de GS. Vreau sa am un sunet pe moara mai tare, ceva de genul ktm. A montat cineva alte robe? Va mulțumesc. Motivul nu sunt auzit în trafic.
  12. Vă mulțumesc. Are una bujie. » Post actualizat in 19 Jun 2015 15:21 Sal. Domnilor fiti mai expliciti si pt mine va rog. Gen ECU, TPS. Va multumesc si nu va suparati ca nu stiu.
  13. Salutare.posesorii de bmw f650gs, am si eu o intrebare. Am cumparat una bujie pt moto un bmw f650gs din2002 si cel de la magazinul de piese a spus ca eu am 2bujii pe moto. Daca ca va rog sa-mi spuneti va rog unde se afla dispusa si cum ajung la ea. Eu am vazut ca am decat una in partea stanga a chiuloasei. Va multumesc astept raspuns sau:0768245962 » Post actualizat in 19 Jun 2015 12:55 Scuzee dreapta chiuloasei
  14. K. Va mulțumesc pt răspunsuri. Astăzi am sa verific. Asfalt uscat .
  15. Sal.Cum ajung sa văd cât ulei am în airbox. Mă poate ajuta cineva în 3 cuvinte? Va mulțumesc. » Post actualizat in 06 Jun 2015 07:59 Uleiul la mine rece arata aproape la maxim pe cricul central. Credeți ca am pus cam mult? Va mulțumesc.
  16. Salut.Problema cu pata de sub motor, nu era de la ulei ci de la benzina. Ca si sfat nu faceti plinul pana in gura rez ca de la caldura se dilata si curge prin furtunul de supraplin. asfalt uscat.
  17. salutare. acum am trecut pe langa mobra si am vazut o pata de ulei sub ea.M-am uitat sub ea si provenea de la un furtun subtire care era sub motor ca cel de supraplin. Se vede clar ca pe acolo a picat. Tin sa mentionez ca iam facut schimbul de ulei ,am mers 200km cu el, iam pus mai mult ulei undeva la mai sus de maxim la fereastra de vizare.INTREBARE : EXISTA FURTUN DE SUPRAPLIN LA ULEI? VA MULTUMESC.
  18. Salutare. Ma poate ajuta cineva cu informatia unde gasesc piesa de legatura intre oglinda si ghidon pt BMW F650 GS. am vazut ca, confectiona un baiat dar nu mai gasesc pagina respectiva pt a lua legatura cu el. VA MULTUMESC.
  19. sal.ma poate ajuta cineva cu una sonda ulei pt un bmw f650gs. sau de la masina se potriveste? 0,3-0,6 bari la presiunea asta deschide sonda. VA MULTUMESC.daca se poate pe privat ,asa citesc mai repede.
  20. k. Va multumesc pt raspunsuri. Singura solutie ar fi pe original. Asfalt uscat.
  21. Salutare.Am si eu o problema la bmw f650gs, cu sonda de ulei de pe corpul unde intra filtrul de ulei. Imi supureaza ulei prin capatul ei unde se mufeaza cu firul si mi se aprinde in bord becul, cum misc de mufa se stinge dar imi umple burduful de protectie cu ulei. Dar sa nu o mai lungesc are cineva cunostinta ce model de sonda se potriveste, de la ce masina ca cea originala de bmw este cam scumputa.Va multumesc mult.
  22. eu am decat un manual descarcat de pe net,explica ceva acolo dar coduri de semeringuri nu am vazut, o sa trebuiasca sa merg pe mana la cei de la piese moto ce semeringuri o sa-mi dea, astea dupa datele din talon, maine o sa masor grosimea la telescoape ca sa fiu sigur de semeringuri,am vazut pe net ca difera grosimea tuburilor la telescop. Va multumes oricum pt sfaturi.
×
×
  • Creează nouă...