Sari la conținut

adrian_moldovan

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de adrian_moldovan

  1. Momentan bateria e scoasa si o sa stea la incarcat cateva ore in noaptea asta...maine am de gand sa izolez firele....habar n-am de ce nu le-am izolat azi daca tot l-am desfacut in bucati...probabil ca nu ma asteptam sa mai porneasca si trebuia carat cumva in service Banuiesti foarte bine... o sa il duc la mesterul local de aici sa vedem ce zice el avand in vedere ca ultima vizita in service m-a costat aproape jumatate din pretul cu care am luat scooterul si urmatoarea o sa ma coste tot atat, faptul ca o sa ia foc ma scuteste de ceva cheltuiala numa sa nu am armura inauntru cand ia foc..ca de aia o sa-mi para rau )
  2. Am pus la incarcat bateria si a pornit pana la urma...si toate beculetele se aprind cum trebuie, semnalizarile functioneaza bine, e totul bine Nu stiu de ce s-a manifestat asa ...prima oara cu becul de la faza lunga, dupaia cu semnalizarile..dupa mine astea nus manifestari de baterie descarcata...probabil e o chestie de timp pana o sa faca iar figuri..habar n-am ...cert e ca acum merge si mi-am eliberat o piatra grea de pe umeri, ca tare m-a stresat problema asta. Multumesc mult pentru raspunsuri si revin daca e sa se mai intample ceva.
  3. Desi am zis ca bateria ar fi ok, acuma dupa ce l-am desfacut si am vazut ca nu are cabluri rupte, nu prea mai sunt sigur de asta. Cand l-am montat la loc, at cand incercam sa schimb fazele (singurul lucru care mai functiona) am observat ca toate beculetele isi pierd din intensitate, lucru care m-a facut sa imi schimb putin parerea. O sa incerc prima varianta sa incarc bateria...momentan am desfacut-o si am completat cu apa distilata, ca nu era in parametrii. Acuma nu stiu ce sa zic cu masa...habar n-am... doar am desfacut doua plastice si sa-mi faca figurile astea??? Ce naiba puteam sa ating sa moara asa instant??? Si nici cu bateria nu stiu ce sa zic...dimineata desi era frig a pornit fara probleme si cand am ajuns acasa dupa vreo 20 de km sa se descarce asa instant?? » Post actualizat in 20 Jan 2015 17:51 ce surprize sa mai am??? momentan nu mai functioneaza nimic din partea electrica... se poate si mai rau???
  4. Salutare..Am postat acum ceva timp asta /index.php?/topic/721351-probleme-roata-fata/ ... solutia era ca trebuiau schimbati cuzinetii. Am fost "sfatuit" sa il duc la o cunostinta a cuiva la un service pt ca nu aveam sculele necesare si sa nu cumva sa stric ceva. L-am dus in service si toate bune si frumoase. Cand am plecat cu el de la service am observat ca nu se aprindea in bord beculetu albastru de la faza lunga. Am zis ca daca functioneaza faza lunga e ok nu ma deranjeaza ca nu se aprinde beculetu. Azi am facut un drum cu el si la intoarcere observ ca mergeam cu semnalizarea dreapta aprinsa de ceva timp...semnalizarea stanga era moarta, iar semnalizarea dreapta odata pornita nu se mai putea stinge, doar daca opream motorul. Si acum urmeaza greseala mea ce mai mare....am zis ca o fi montat ceva gresit sau nu face contact si il desfac eu sa vad ce are. Solutia cea mai buna era sa il duc inapoi si sa il rezolve el. i-am desfacut plasticele din bord si pana la urma am reusit sa o fac sa functioneze corect..cand i-am pus plasticele la loc, iara facea figuri....tot asa de vreo 2-3 ori pana am reusit sa il montez si sa nu mai faca figuri. Cand dau sa pornesc.. surpriza... nu mai pornea. Singura solutie era sa il desfac iara si sa vad ce nu e pus bine....am scos iara capacele si cand ma uit la mana aia mare de fire observ ca in locul unde ghidonul se roteste, firele nu sunt izolate bine si e putina banda rosie. M-am uitat la toate firele si toate par sa fie in regula, dar acuma bordul meu face ca un pomulet de craciun, se aprind beculete cand vor ele se sting la fel, comenzile nu mai functioneaza, cu exceptia fazelor. Eu zic ca bateria e ok pt ca merg fazele dar at cand apas pe frana, nu se aprind becurile din spate... dupa mine, daca are bateria putere sa aprinda fazele ar trebuii saa aibe si pentru becurile de frana. Cel mai probabil are un scurt pe undeva. Habar nam ce sa ii fac sa reusesc sal pornesc... ceva idei??
  5. agata cand e ghidonul drept si il virez spre dreapta( numai cand virez dreapta) il desfac in bucati si ii arat eu cine e sefu )
  6. Varianta cu rulmentu pare mai plauzibila. La cablurile alea m-am uitat prima data si pare totul ok
  7. Sautare. Cand virez dreapta se simte ceva ca un plastic care blocheaza ghidonul, nu cu o forta foarte mare, dar destul cat sa imi dea emotii la viteze foarte mici cand ma strecor printre masini. Eu mi-am bagat nasu pe acolo dar n-am vazut nimic care sa blocheze ghidonul. In mintea mea de mecanic neavizat ma gandesc ca o fi ceva rulment stricat, dar nu se explica sunetu ala de plastic. Ati mai intalnit careva problema asta?? P.S. Mentionez ca am cazut de 2 ori cu el si nu e in cea mai buna stare tehnica
×
×
  • Creează nouă...