Sari la conținut

nebunatica

Membra
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de nebunatica

  1. Pe un post local de televiziune (din Ploiesti) au spus ca motociclistul are ambele maini fracturate... Nu s-a vazut numarul motocicletei.
  2. Sa inteleg ca duminica (21 mai) nu se mai organizeaza nimic? Trupele vor canta in ordinea de pe afis? Unde se strang motociclistii pentru parada de sambata de la ora 12 (de unde pornesc)? Un loc mai exact... Ne vedem acolo!
  3. costindan: "Prieteni, rude, nu lasati victimele la Spitalul Judetean din Ploiesti no matter what. Pot sa aiba cele mai usoare rani posibile, duceti-i in Bucuresti la Urgente sau in alta parte unde cunoasteti pe cineva asap. Nu e prejudecata sau rea credinta, e pur calcul statistic, in spitalele din tara se moare cu zile si nu din cauza accidentelor initiale." scara_211084: "La spitalul judetean din cate stiu eu lucreaza si un motociclist,forumist...Dan Oprea parca il keama...(daca ajuta cu ceva). Bafta si numai bine! P.S. :In ceea ce priveste Spitalul Judetean inclin sa dau dreptate lui Costindan. Acolo spaga e totul (proprie experienta)" Le urez si eu insanatosire grabnica celor doi si soferului masinii!!! Apropo de spitale, s-a mai purtat o data discutia asta pentru cei care vor s-o continue, sa citeasca mai intai ce scrie aici: /index.php?...t=entry264942
×
×
  • Creează nouă...