Sari la conținut

PIT45

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de PIT45

  1. @PIT De ce nu folosesti direct un suport de ghidon cu o gaura pentru fir? In felul asta vezi telefonul(daca mergi pe GPS) si nu dai multi bani. Daca pui adaptor bluetooth, trebuie sa te asiguri ca- protejezi cu ceva de ploaie si praf, altfel n-o sa aiba viata lunga. De asemenea daca pui unul nedestinat moto, trebuie sa te asiguri ca-l poti da usor jos pentru reincarcare.

     

    Sistemele dedicate moto se monteaza de obicei pe casca, dar nu te poate opri nimeni sa prinzi unul pe ghidon si sa-i scoti din iesirea pentru casti fir direct in boxele tale, doar ca mie personal mi se pare un pic peste mana.

     

    Partea cu conectarea e mai tricky. De obicei producatorii limiteaza sistemele doar la marca lor pentru a se asigura ca vand mai mult. Asta nu tine de bluetooth, cat de producator. Compatibilitatea cu alte sisteme e de verificat pe site-ul producatorului. Si chiar daca-s compatibile, nu inseamna ca o sa ai aceeasi calitate a convorbirii intre sisteme de la doi producatori diferiti.

    » Post actualizat in 11 Mar 2017 19:42

    Multumesc pentru sfat,am cumparat un bluethooth cu alimentare la 5 v, am conectat un circuit de stabilizare de la 12 la 5 v(am demontat un alimentator de telefon de masina) m- au costat doar 110 ron toate componentele .Problema apare la jackul de alimentare ,la trepidatii apare un fasait suparator ,trebuie sa decapsulez carcasa bluethoothului(este cuciucata) si sa lipesc firele de alimentare direct pe placa.Sper sa mearga

  2. Depinde foarte mult de cum se trimit datele de la GPS si cat de destept e bluetooth-ul de pe casca.

     

    Daca casca bluetooth e single point:

    • Daca GPS-ul tau se recomanda drep HSP/HFP device, atunci poti conecta pe el + un player A2DP la aceeasi casca. Sa faci asta, conectezi intai GPS-ul si apoi player-ul. Daca player-ul e un telefon, poti alege ce profile sa se conecteze dupa pairing.
    • Daca GPS-ul se da drept device A2DP, nu cred ca poti conecta alt player. Alt telefon da (HFP/HSP), dar alt device A2DP nu.

    Daca casca BT e multipoint (suporta mai multe conexiuni de acelasi fel in acelasi timp) atunci lucrurile sunt pretty self explainatory. Or sa mearga ambele, dar cand ia prioritate unul, nu-l auzi pe celalalt.

     

    Legenda:

    A2DP - profil bluetooth care permite transferul de semnal stereo (muzica de exemplu, indicatii de la Waze etc)

    HFP/HSP - profile care permit transfer de semnal mono (apeluri pe mobil, indicatii de incoming call etc).

    pairing - procedura prin care 2 dispozitive bluetooh isi dau mana, schimba chei private si se pun de acord cine si cand sa vorbeasca si pe ce frecvente. Pairingul se intampla dupa ce ai descoperit dispozitivul la care vrei sa te conectezi cu telefonul, de exemplu, si dai click pe el. Dupa pairing urmeaza conectarea, la sfarsitul caruia poti de exemplu sa primesti un apel pe casca bluetooth, sau sa asculti muzica.

    Salut!

    Nu am cunostintele necesare pentru a alege un sistem intercom pentru mine si partenera mea sasa ca te rog sa-mi oferi daca se poate ceva informatii.

    Doresc sa-mi montez pe motor (HD Rocker C) un adaptor bluethooth pentru a reda in boxele deja instalate pe gidon (au amplificator incorporat si semnalul intra print-un print-un jack stereo) muzica de pe telefonul pe care il tin in geanta sau saculet.As dori sa stiu daca pot monta si un sistem intercom ,de preferabil sa fie compatibil cu alte sisteme de la firme diferite.

  3. Multumesc pentru informatie,trag maine o fuga la magazin,poate mai obtin ceva informatii .

    Am demontat motocicleta (un HD Rocker C 2009),am probleme cu starterul (cred) pe care l-am demontat compet si urmeaza sa-i fac diverse teste de conductivitate pe componente sa vad de unde apare consumul care nu permite starterului sa ramana cuplat pentru a actiona motorul (cum intra in sarcina are un consum mare (cred ca da la masa) cade tensiunea decupleaza contactul de forta al starterului -intra intr-n ciclu de cuplare-decuplare (tacane intruna concomitent cu caderea brusca a tensiuni pe baterie).

  4. Salut!

    cine ma poate sfatui ,am urgent nevoie de protectii din piele pentru pantaloni.

    Ceva clasic ,fara plastic,eventual produs in Romania.

×
×
  • Creează nouă...