Sari la conținut

PIT45

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2014
  • Motocicleta
    Harley Davidson -Rocker C
  • Numar Moto
    xyz PIT
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

PIT45's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut ! Cumpar Shifter Linkage Chrome 12 1/4" HD 80-17 sau macar 1 articulatie. Mdelul este Softail Rocker C 2008
  2. Salut. Daca aveti idee cum pot gasi un trim ring pentru far, Softail Rocker c , codul producator 69495-08
  3. » Post actualizat in 11 Mar 2017 19:42 Multumesc pentru sfat,am cumparat un bluethooth cu alimentare la 5 v, am conectat un circuit de stabilizare de la 12 la 5 v(am demontat un alimentator de telefon de masina) m- au costat doar 110 ron toate componentele .Problema apare la jackul de alimentare ,la trepidatii apare un fasait suparator ,trebuie sa decapsulez carcasa bluethoothului(este cuciucata) si sa lipesc firele de alimentare direct pe placa.Sper sa mearga
  4. Salut! Nu am cunostintele necesare pentru a alege un sistem intercom pentru mine si partenera mea sasa ca te rog sa-mi oferi daca se poate ceva informatii. Doresc sa-mi montez pe motor (HD Rocker C) un adaptor bluethooth pentru a reda in boxele deja instalate pe gidon (au amplificator incorporat si semnalul intra print-un print-un jack stereo) muzica de pe telefonul pe care il tin in geanta sau saculet.As dori sa stiu daca pot monta si un sistem intercom ,de preferabil sa fie compatibil cu alte sisteme de la firme diferite.
  5. Multumesc pentru informatie,trag maine o fuga la magazin,poate mai obtin ceva informatii . Am demontat motocicleta (un HD Rocker C 2009),am probleme cu starterul (cred) pe care l-am demontat compet si urmeaza sa-i fac diverse teste de conductivitate pe componente sa vad de unde apare consumul care nu permite starterului sa ramana cuplat pentru a actiona motorul (cum intra in sarcina are un consum mare (cred ca da la masa) cade tensiunea decupleaza contactul de forta al starterului -intra intr-n ciclu de cuplare-decuplare (tacane intruna concomitent cu caderea brusca a tensiuni pe baterie).
  6. Salut ! Caut sa cumpar : twin cam b scavenger kit Ma poate lamuri cineva unde gasesc kit-ul,imi trebuie urgent pentru a demonta rezervorul de ulei de pe moto.
  7. » Post actualizat in 07 Apr 2016 05:11 Interesant topic.... Ceva din toamna trecuta pe valea Doftanei.
  8. PIT45

    Harley

    Salut! cine ma poate sfatui ,am urgent nevoie de protectii din piele pentru pantaloni. Ceva clasic ,fara plastic,eventual produs in Romania.
  9. PIT45

    HD Sportster 883-1200

    Salut! Doresc sa cumpar placute de frana spate pentru HD Rocker C . Astept sfaturi....
×
×
  • Creează nouă...