Sari la conținut

ghinea.cosmin

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    11.05 2011
  • Motocicleta
    kawasaki ninja zx6r

ghinea.cosmin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. name="Apocalypse207" post="4035691" timestamp="1439626541"]Salutare tuturor, As dori sa ma ajutati cu un sfat. Am de gand sa ma deplasez vreo 4 zile prin Germania numai pe autostrazi si in 2 orasele mici cu motorul echipat cu evacuari de circuit (aprox 100-105 db). In orasele o sa merg numai in timpul zilei. E riscul mare comparativ cu Romania? si la cam cat se ridica amenda. In fine in Romania riscul e undeva spre 0 pentru ca aia de la RAR au doar cateva masini si te pandesc numai in orasele f mari. Multam frumos. Greu de dat un raspuns...Stiu doar ca DACÃ te opresc,nu mai pleci de acolo cu motorul,pana nu modifici/remediezi problema.Riscul e mic in ceea ce privestee "autosesizare"...aici nu stau la panda,si nici nu ti se pun cu loganul de-a curmezişul,in schimb sunt foarte promţi la reclamaţii. Daca ai ghinionul sa te reclame cineva telefonic ca esti "deranjant"in trafic,cu siguranţã vei fi oprit Mi se pare destul de lunga excursia ta... fa-ţi-o placuta,cu lipsacde stres,si pune-i toba originala ! Apoi ti-o modifici la loc! Asfalt uscat!! » Post actualizat in 15 Aug 2015 08:41 Greu de dat un raspuns...Stiu doar ca DACÃ te opresc,nu mai pleci de acolo cu motorul,pana nu modifici/remediezi problema.Riscul e mic in ceea ce privestee "autosesizare"...aici nu stau la panda,si nici nu ti se pun cu loganul de-a curmezişul,in schimb sunt foarte promţi la reclamaţii. Daca ai ghinionul sa te reclame cineva telefonic ca esti "deranjant"in trafic,cu siguranţã vei fi oprit Mi se pare destul de lunga excursia ta... fa-ţi-o placuta,cu lipsa de stres,si pune-i toba originala ! Apoi ti-o modifici la loc! Asfalt uscat!!
  2. Pasionati/posesori moto in zona Reutlingen,Tubingen...Stutgart??
  3. Doar la maşini (volanul"pe dreapta") ai problema respectiva.La Moto,NU.
  4. Pentru transport moto recomand cu cãldurã Rompadur! Mulumesc pe aceasta cale domnului Adrian! Motorul meu a ajuns in bune conditii din Brasov in Stuttgart,repde si ieftin!
  5. Aveti de transportat moto?? Nu ezitati sa apelati la serviciile d-lui "adrian45"!!! Promtitudine-Profesionalism-Siguranta! Nu vroiam sa sune a publicitate....e purul adevar! Motocicleta mea "a beneficiat" de servicii ireprosabile! A fost transportata in conditii optime,la un pret foarte bun! Germania(Stuttgart)-Romania(Brasov) in numai 3 zile...(stabilisem 4,dar a ajuns mai repede !) Iti multumesc Adrian!! Cosmin Ghinea.
×
×
  • Creează nouă...