Sari la conținut

popcatalinn

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de popcatalinn

  1. Ce spui tu acolo e posibil sa ai gunoaie prin carburatoare, jigleor sau ce mai ai tu pe acolo. Fa-i o cosmetizare interna si vezi apoi cum sta treaba. Referitor la viteza.....de ce nu-ti ajunge 80 ?? :)

    O sa ii fac ,poi am fost pe un drum intins ,si a ajuns la viteza de 80 . Daca vreau sa il pornesc a doua zi si sa merg,trebuie sa fac vreo 10 KM ca sa atinga 70. Nu imi ajunge fiind ca as vrea sa ii fac si un drum intins daca ma intelegi

    » Post actualizat in 19 Sep 2014 18:14

    Pune-l pe liber, si da-i in gura pana in turatie maxima. Se duce pana pe rosu? Intrerupe pana acolo?

    Da se duce ,dar numa cand e incalzit,daca il pornesc dimineata trebe sa ii trag socu si sa il tin putin asa apoi sa il turez .

  2. Am cumparat un hyosung gt 125 comet naked din anul 2003. Mecanicul mi-a spus ca din punct de vedere tehnic e bun,estetic trebuie vopsit , dar nu merge mai tare de 80(si si la viteza asta ajunge foarte greu) ,trebuie scos limitatorul? Uneori cand schimb treptele din viteza 3-2-1 uneori moare motoru cand sta intra 1 de ce? Fostu proprietsr spune ca mai trebuie curatat carburatoarele ,specific e motor v2 , cum as putea sa fac sa mearga macar 120 ?

×
×
  • Creează nouă...