Sari la conținut

popcatalinn

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2014
  • Motocicleta
    Hyosung GT 125 Naked
  • Numar Moto
    BN98WTF

Informații profil

  • Motociclete detinute
    2014

popcatalinn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Acuma nu stiu ce are ,am circulat cu ea prin ploaie ,a si plouato ,iar cand o pornesti se tureaza greu ,iar daca o scot in N si las ambreiajul suna cum ar lovi cev in fier da repede(tac tac tac tac) si daca trag ambriajul nu mai suna ,ce o fi?
  2. In ce zona e? Am 2 carburatoare ,si cum arata surubul?
  3. Va multumesc frumos pentru sfaturi ,am sa il duc la mecanic , intreb atatea deoarece sunt incepator si cu cat stiu mai multe atat mai bine. Multumesc de sfaturi si Drum bun sa aveti.
  4. Este motor in 4 timpi ,nu se face amestec ,de curatat o sa i le curete mecanicu cand o sa aiva timp....eu nu ma pricep...
  5. Eu te inteleg ce zici ,dar la faza cu mentenanta imi e frica sa ma bag la desfacut fara ca cineva sa imi spuna cum si ce ...
  6. Mersi de indicatie,si ca sa ii cresc puterea? ce ar trebui sa fac?
  7. O sa ii fac ,poi am fost pe un drum intins ,si a ajuns la viteza de 80 . Daca vreau sa il pornesc a doua zi si sa merg,trebuie sa fac vreo 10 KM ca sa atinga 70. Nu imi ajunge fiind ca as vrea sa ii fac si un drum intins daca ma intelegi » Post actualizat in 19 Sep 2014 18:14 Da se duce ,dar numa cand e incalzit,daca il pornesc dimineata trebe sa ii trag socu si sa il tin putin asa apoi sa il turez .
  8. 700E. Da tehnic e foarte buna. Da nu merge mai mult de 80
  9. Ooo scuze ,se tureaza ok,imi moare motoru rare ori cand scad din trepte atat in rest se tureaza ok
  10. Sta la 2000 dar uneori ,scade la 1.4 dar numa cand scad treptele se subtureaza
  11. Am cumparat un hyosung gt 125 comet naked din anul 2003. Mecanicul mi-a spus ca din punct de vedere tehnic e bun,estetic trebuie vopsit , dar nu merge mai tare de 80(si si la viteza asta ajunge foarte greu) ,trebuie scos limitatorul? Uneori cand schimb treptele din viteza 3-2-1 uneori moare motoru cand sta intra 1 de ce? Fostu proprietsr spune ca mai trebuie curatat carburatoarele ,specific e motor v2 , cum as putea sa fac sa mearga macar 120 ?
×
×
  • Creează nouă...