Sari la conținut

Kryx

Membra
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Kryx

  1. Buna! Le dau pe ambele cu 250 RON. As dori sa-mi eliberez garajul mai repede Da-mi de veste ce decizi. O seara faina!
  2. Buna, Am adaugat cateva poze mai jos. Pretul anvelopelor e modic, astfel incat se poate aplica foarte bine principiul "primul venit, primul servit". Locatie: Bucuresti, sector 3. Daca pot ajuta cu detalii ce nu reies din poze, va rog sa-mi spuneti. Multumesc.
  3. Bine de stiut! Diferenta nu cred ca e majora totusi. Pe mine nu m-a deranjat. Mai ales ca ai oportunitatea sa strangi cataramele destul de mult. TCX-urile mi se pare foarte late
  4. Multam pentru sfaturi. Cateva observatii pe care le am: 1. Da, m-am gandit ca e foarte important ce poarta oamenii la competitii, insa nu ar trebui sa uitam ca (cei mai multi) au sponsori si atunci nu prea faci nazuri. Nu contest calitatea unora, insa nu m-as baza doar pe faptul ca se frecventeaza anumite brand-uri in aceste situatii. 2. Nu am apucat sa iau legatura cu oamenii de specialitate (piloti de curse) pentru ca m-a interesat mai mult opinia celor care fac asta ca hobby sau care nu participa la competitii. 3. Am citit cateva review-uri despre Alpinestars si am ramas dezamagita. Apoi am luat Gaerne la mana, insa lipsa masurii 41 la modelul pe care il doresc e o problema. Da, stiu, superficialitate maxima. 4. Am probat Gaerne GX-1, sunt ca niste "aripi de inger care iti imbraca picioarele" - comparativ cu Forma, ce am avut pana acum Insa ideile de la punctul 3 si-au spus cuvantul. 5. Toate de pana acum, combinate cu raportul calitate-pret si gradul de utilizare (scazut) la care le voi supune, m-au dus la concluzia ca as putea incerca Crossfire-urile. Sunt intr-adevar mai late ca Forma, insa nu cu mult si nu deranjeaza. In schimb, gradul superior de confortabilitate nu poate fi contestat. La final, este vorba de o preferinta subiectiva. Mi-au prins bine toate ideile pentru ca asa mi-au rasarit in minte anumite aspecte la care probabil nu m-as fi gandit prea curand. Sunt de principiul "incearca si apoi decide", asa ca le iau pe rand. Oricum, voi cere si parerea specialistilor, imediat ce o sa am o opinie despre Crossfire. Asta si cu paralela de la Forma, o sa ma ajute sa folosesc sfaturile lor la un grad avansat. Multumesc! Asfalt uscat!
  5. Buna, Donez o pereche de cizme de cross FORMA Terrain TX, marimea 41 - au o balama desprinsa de la glezna dreapta, interior, in urma unei cazaturi. Problema e vizibila in pozele atasate. Promit sa le fac luna pentru noul proprietar. Au fost achizitionate de pe moto24.ro, in 2014 si nu le-am purtat cine stie ce decat in acest an, cand lipsa de experienta si-a spus cuvantul Daca reuseste cineva sa le repare, ar fi minunat pentru ca sunt niste cizme ok. Eu nu am timp sa le repar si nici nu as stii unde sa ma duc pentru asa ceva, insa ma bazez pe faptul ca exista oameni cu mai multa imaginatie ca mine pe aici. Se pot folosi pentru inceput, daca exista persoane care nu isi permit sa achizitioneze ceva rapid. Ajut! » Post actualizat in 18 Aug 2017 06:16 Hello, Pe principiul "Primul venit, primul servit", cizmele Forma Terrain TX - marimea 41 si-au gasit proprietar. Daca mai pot ajuta, revin pe acest topic. Asfalt uscat!
  6. Multumesc frumos pentru sfaturi. Am contactat si ktmexc si fmracing si moto24 si Gaerne SG12 nr. 41 - cam slab. Nu m-au putut ajuta. In schimb, am achizitionat Sidi Crossfire 2 - de aceea, pentru ca le-ai mentionat, as dori sa te intreb de ce ai mers pe Sidi in detrimentul celor de la Gaerne? Sunt curioasa care e rationamentul tau. Multumesc frumos.
  7. Dap, am retinut asta Am si dat comanda pe FC-Moto (cu plata la livrare, conform sfatului). Mai bine sa nu ma gandesc prea mult ca altfel nu mai iau nimic. Multumesc pentru ajutor
  8. Google iz my friend, insa doream ceva cu feedback de la fosti clienti Nu imi place sa ma dau singura cu fruntea de prag Dar cateodata mai e nevoie. Multumesc
  9. Multumesc frumos pentru feedback-ul pe care mi l-ati oferit. Este intr-adevar ceva total diferit fata de ceea ce am auzit pana acum si parca ma incurajeaza sa fac acest pas. Daca mai stiti orice alt site, feel free to share!!!
  10. Multumesc frumos. (n-am idee de ce nu se vede atasamentul meu, insa ai nimerit fix modelul la care ma gandeam). Totusi, inainte sa comanda de pe FC-Moto, ma intrebam daca nu cumva exista prin Romania distribuitori? Am auzit niste povesti interesante in ceea ce priveste comenzile date pe FC-Moto si pot sa traiesc fara asa distractie. Dar multumesc, am notat link-ul si ramane varianta de rezerva.
  11. Buna, Tot caut de 3 saptamani sa achizitionez o pereche de Gaerne SG12 - marimea 41 - pe culoare negru, verde (verde a la Rossi) si nu gasesc. Am reusit sa dau de un singur magazin online (moto24.ro) care are acest brand, insa nu pe culoarea pe care o doresc. Am atasat o poza cu perechea pe care o tot caut Ati putea sa ma ajutati cu informatii despre alti distribuitori Gaerne prin Romania? Va multumesc.
  12. Probabil sunt anumite marci care ar avea relee potrivite pentru Transalp. Am incercat unul de CBR si acela a bubuit , asadar am zis sa nu ma mai risc. Ar fi cateva elemente care sunt necompatibile intre anumite marci/ani de fabricatie (Ex: pinii) insa nu cred ca imi permit acum sa le testez pe toate.
  13. Multumesc. As fi incercat mai intai sa vad daca gasesc ceva prin Romania - sa ajunga in Bucuresti in 2-3-5 zile. Daca nu, atunci o sa recurg la site-uri externe cu livrare intr-o luna. Dar o sa tin minte site-ul, in caz ca pe viitor va fi nevoie.
  14. Caut si eu un releu pornire pentru un Transalp din '96. Ma puteti ajuta? Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...