Sari la conținut

Clasicc

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Clasicc

  1. Acum 6 minute, Silver Arrow a spus:


    Strict la obiect: RAR verifica daca mobra se afla in starea tehnica in care se afla la momentul zero KM al acesteia ca sa spun asa. Adica sa fie cum a facut-o ma-sa.

     

    Cat despre lupii moralisti, pentru informarea ta un lup moralist este unul care face ca tine dar iti da sfaturi cum ca nu e bine ceea faci si sa nu mai faci.  Drept urmare imi permit sa iti spun cate ceva.

     

    Daca singurul lucru (sau ma rog printre cele  importante, care te definesc)  cu care poti sa iesi in evidenta este galagia mobrei, chiar imi pare sincer rau pentru tine. 

    Apreciez ca iti faci griji pentru urechile sensibile ale miltianului. Cat  despre restul lumii - vecini, colegi de trafic, copii mici prin carucioare  etc - cam cum spunea colonelul ala idiot de la ISU despre mortii de la Colectiv: ''Lasa-i un plua mea''

     

    Dar chiar as fi curios sa ne spui si noua daca iti va fi folosit toba galagioasa la altceva in afara de injuraturile celorlalti oameni. Ma rog asta pe langa satisfactia ta nemarginita.

     

    Comentariu inutil referitor la ceea ce am întrebat eu!

    Acum 2 minute, Metal Heart a spus:

    Vezi pe placuta de pe cadru unde ai seria daca ai trecute aceste valori.

    Am să verific. Mulțumesc frumos!

    Acum 1 minut, Kagemusha a spus:

    Strict legat de asta:

    Ăia de la RAR (sau măcar o parte din ei, eu am văzut unul accidental în urmă cu două săptămâni) se pricep la asta. Presupunând că vei merge la ei cu hârtia de la poliție pe care scrie motivul reținerii certificatului de înmatriculare, vor verifica nivelul de zgomot potrivit normelor pe care le au ei pentru modelul acela de motocicletă. Nici nu-i va interesa dacă și ce scrie în CI. Ca atare, ar fi bine ca mobra să corespundă, altfel te cheamă din nou după ce o pui la punct. Repet, văzut asta cu două săptămâni în urmă. 

    Mulțumesc pentru răspuns! Dar totuși de ce nu mi-a trecut RAR ul în carte nivelul maxim sonor? Asta as vrea să știu... dar am să aflu numai dacă întreb pe unul de la RAR 🙂

  2. Repet, nu vreau sa pun alta tobă aftermarket, ci vreau sa o modific pe cea originală și tot cu ea să circul. RAR ul nu mi-a trecut nicio valoare la nivelul sonor în mers și staționare. Ce aș putea să fac în cazul unui polițist cu urechile ușor sensibile?  Dacă îmi ia talonul va trebui să merg la RAR. Dacă merg la RAR ce o să constate? 

  3. Salutare, pentru că s-a discutat în acest topic de reținerea talonului în cazul în care polițistului i se pare că motoreta face prea mult zgomot, vin si eu cu o întrebare și anume, în noile CIV, cel putin la mine, nu este trecut nimic la nivelul db sonor în mers sau staționare. Întrebare: dacă vreau să golesc toba și în eventualitatea reținerii talonului, ce trebuie să demonstrez la RAR? Mentionez ca nu vreau sa pun alta toba ci doar să o fac puțin mai gălăgioasă! ( păstrez originala)

    Dacă știe cineva să-mi răspundă fix la subiect îl rog să o facă, iar lupii moraliști sa se abțină!

    Mulțumesc!

     

    Screenshot_20191028-142230_Gallery.jpg

  4. Eu am cumpărat burgmanul prin august-septembrie. Avea un tremurat ciuda până la 60km/h.Am comandat ambreiajul si acum l-am montat. Cât a mers vechiul proprietar cu el așa... Am pus si o evacuare completă mivv city run. Se mișcă mult mai bine acum.

    Salut, am și eu un burgman de 400 fabricație 2002 și aceiași problema o am și eu, adică acel tremurat până la 50-60 km/h.

    Vreau sa știu dacă ai rezolvat problema prin schimbarea ambreiajului?

    Eu încă nu l-am desfăcut pe al meu sa vad ce este pe acolo...

     

    Numai bine

  5. Exista un sudor specializat in tig ac in argon pt aluminiu. Eu am modificat cadrul unui gsxr la el si am fost super multumit. El va stii cum sa polizeze sudura veche si sa sudeze inapoi ca de fabrica.

    Nu merita aruncat. Poate ca o astfel de reparatie te costa 500 lei pe cand un cadru cu acte poate triplu.

    Daca te intereseaza lasa-mi un pm si te pun in legatura cu el. Are atelierul langa Aparatorii Patriei, Popesti Leordeni.

    Am găsit cadru cu acte la 500 lei. Deci nu merita să-l sudez tot pe aceiași sumă.

     

    În altă ordine de idei mă costă foarte mult dacă vreau să o repar cumpărând piese din dezmembrari...așa că mai bine cumpăr alta ok și pe asta o țin de piese sau poate o bag la dezmembrat.

  6. F4 sau F4i pornesc ambele fara bord.

    F4i nu porneste fara carena frontala..pentru ca senzorul este intre faruri.

    Acum pentru problema de mai sus..daca este un defect pe immo,trebuie sa fie si un cod de eroare atunci cand apesi butonul de start si nu porneste.

    Adica cand invarte electromotorul,si nu porneste...becul din bord de la HISS..clipeste?

    Trebuie sa împrumut un bord de la cineva sau mai sigur va trebui sa-mi cumpăr unul pentru ca al meu este făcut praf și acum nu știu dacă are vreo eroare anunțată pe becul din bord.

    Off topic: dacă are cineva bord pt cbr f4, sa-mi lase mesaj cu preț.

    Va mulțumesc.

  7. Salut, am și eu o problemă cu un cbr f4 și anume; am avut un accident cu ea și printre altele am spart și ceasurile (rupte în doua), de atunci tot am încercat sa o pornesc dar degeaba, toate mufe sunt la locul lor, în afară de cea de la ceasuri. Este posibil să nu pornească dacă nu am ceasuri conectate la mufa respectiva? Este posibil ca ceasurile sa aibe funcție de imobilizator?

    Aștept un sfat o părere...

    Mulțumesc.

  8. Salut, cum scot mirosul de mucegai dintr-o geaca de piele naturală? Aici nu mă refer doar la piele, ci și la interiorul gecii. Am dus-o la o spălătorie profesionala, dar cum am dus-o așa am și luat-o. Probabil ca au dat doar cu cârpă uda pe deasupra . Vreau sa știu dacă se poate spala interiorul fără sa afecteze pielea?

×
×
  • Creează nouă...