Jump to content

Clasicc

Membru
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Clasicc

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova
 • Carnet moto din
  2016
 • Motocicleta
  Suzuki Burgman 650

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Honda cbr 600 f4, Suzuki Burgman an400
 1. Salutare, dețin un Burgman 650 din 2003 și aș vrea să-i schimb antigelul înainte de a veni iarna, dar nu stiu ce fel de antigel să-i pun și nici nu am manualul service... așa că dacă aveți idee ce-i trebuie lăsați aici un comentariu. Numai bine!
 2. Salutare, Vreau sa schimb antigenul la al meu burgman 400 fabricație 2002 și nu am găsit în manualul de reparație ce fel de antigel sa pun, adică G11-G12? Voi ce ați pus în ale voastre? Mulțumesc!
 3. Salut, am și eu un burgman de 400 fabricație 2002 și aceiași problema o am și eu, adică acel tremurat până la 50-60 km/h. Vreau sa știu dacă ai rezolvat problema prin schimbarea ambreiajului? Eu încă nu l-am desfăcut pe al meu sa vad ce este pe acolo... Numai bine
 4. Am găsit cadru cu acte la 500 lei. Deci nu merita să-l sudez tot pe aceiași sumă. În altă ordine de idei mă costă foarte mult dacă vreau să o repar cumpărând piese din dezmembrari...așa că mai bine cumpăr alta ok și pe asta o țin de piese sau poate o bag la dezmembrat.
 5. Mulțumesc pentru răspunsuri și idei! Hotărârea a fost luată: fără sudura sau vânzare cu ascunderea defectului.
 6. Motocicleta a intrat sub o dubă, iar eu târăș pe lângă. Nasol moment.
 7. Nu, nici prin gând nu-mi trece sa-l dau mai departe ca fiind bun, nu vreau sa am pe cineva pe conștiința doar pentru a scoate niște bani! Am sa caut altul Bun cu acte în regulă, iar acesta va ajunge la fier vechi. Vă mulțumesc!
 8. Salut, credeți ca merita să repar fisurile din imagine? Cadrul este al unui cbr f4. Fisurile au apărut în urma unei căzături. Cadrul nu este strâmb. Pareri, idei... Vă mulțumesc!
 9. Trebuie sa împrumut un bord de la cineva sau mai sigur va trebui sa-mi cumpăr unul pentru ca al meu este făcut praf și acum nu știu dacă are vreo eroare anunțată pe becul din bord. Off topic: dacă are cineva bord pt cbr f4, sa-mi lase mesaj cu preț. Va mulțumesc.
 10. Este modelul pe carburatie F4.Mulțumesc mult colegilor pentru sfaturi. Am sa verific mai în amănunt tot ce este pe acolo.
 11. Salut, am și eu o problemă cu un cbr f4 și anume; am avut un accident cu ea și printre altele am spart și ceasurile (rupte în doua), de atunci tot am încercat sa o pornesc dar degeaba, toate mufe sunt la locul lor, în afară de cea de la ceasuri. Este posibil să nu pornească dacă nu am ceasuri conectate la mufa respectiva? Este posibil ca ceasurile sa aibe funcție de imobilizator? Aștept un sfat o părere... Mulțumesc.
 12. Salut, cum scot mirosul de mucegai dintr-o geaca de piele naturală? Aici nu mă refer doar la piele, ci și la interiorul gecii. Am dus-o la o spălătorie profesionala, dar cum am dus-o așa am și luat-o. Probabil ca au dat doar cu cârpă uda pe deasupra . Vreau sa știu dacă se poate spala interiorul fără sa afecteze pielea?
 13. Azi am apelat și eu la serviciile d-lui Ionel și mă declar foarte mulțumit. Seriozitate și profesionalism! Numai bine va doresc!
×
×
 • Create New...