Sari la conținut

Herrmann

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Herrmann

  1. Multumesc pentru raspuns...reusesti sa imi spui cam care este procedura,acte necesare si eventuale probleme care le-ai intalnit?Eu nu merg pe acasa de ceva timp si as vrea sa fiu pregatit pentru orice eventualitate.multumesc anticipat
  2. Mi-a luat-o razna pc-ul...traducere: Voi astia cu chef de glume ma intreb daca erati pregatiti cand v-ati cumparat primul ss de 1000...erati toti pe serpentine cu gazul deschis la maxim Pentru r_amona Daca citeai bn posturile mele ai fi inteles ca vorbeam despre momentul in care se deschid toate valvele ca "sut in fund" P:S.unuia ii trece cheful sa ceara sfaturi,sau sa spuna ce motor are(vazand ca discutia a devenit daca sunt in stare de ceea ce vreau sa cumpar,sau ca ceea ce detin eu e o partaraie...sunt multe ss-uri care merg incet)...dar era inevitabil pentru ca asa e pe la noi,plin de persoane arogante sau atotstiutori
  3. Voi ASTIA cu Chef de glume ma intreb daca Erati pregatiti Cand-v ati cumparat ss Primul de 1000 ... Erati toti pe serpentina cu gazul deschis la Massima, Daca citeai bn posturile Mele AI inteles fi ca vorbeam de momentul Nella cura del sé deschid toate valvele ca "fondo delle Nazioni Unite sut" ... P: S: unuia ii trece cheful sa Ceara sfaturi, sau sa spuna Motore ce Sono (vazand ca discutia ONU devenit daca sunt in sguardo de CEEA ce vreau sa Cumpar, sau ca CEEA ce detin eo partaraie ... sunt multe ss-uri cura Merg INCET) ... era dar inevitabil pentru ca asa e pe la noi, plin de persoane arogante sau atotstiutori ...
  4. Pai cum spuneam in prima viteză nu se simte mult,si schimbând intr-a 2 rămâi cu toate valvele deschise deci nu poti simti cand se deschid(sutul in fund).Referitor la comparatia mea initiala vfr-ul are decât 107 cai si e destul de urat cand esti aplecat si se deschid si celelalte valve,in concluzie zx10r ar fi un pic de sinucigaș. Nu am inteles treaba cu 15000 km??
  5. Salutare la toata lumea,ma numesc Herrmann locuiesc in Parma,detin un vfr 800 din 2004(asta a fost prezentare). Am gasit acest forum de putin timp,si cum vad ca aici suntem destui care mergem pe motoare ma gândeam sa va intreb pe voi ca poate vreunul a trecut prin problema mea... Vreau sa iau un cbr 1000rr din 2004 si sa il duc acasa sa il înscriu,si habar nu am de unde sa incep...e cineva pe aici care ma poate îndruma cu procedura,acte si cam e nevoie ?multumesc anticipat si asfalt uscat tuturor!!!
  6. Salut la toata lumea si tin sa va multumesc pentru răspunsuri. GBV-e chestie de cum deschizi gazul,daca deschizi tare in prima nu se simte foarte tare,dar daca esti intr-a 2-a(3-a,4-a s.a.s.m.d)pe la vreo 6000 rpm si deschizi gazul la maxim pe la vreo 6800-7000 rpm se simte ceva cam cum intra turbina la un diesel... Revenind la subiectul principal,am decis că zx10r nu ar fi motorul pentru mine.Vorbim ieri cu un prieten care are un cbr 1000rr imi vorbea foarte bine de suzuki k5...e cineva pe aici care detine un k5 sa imi vorbeasca un pic despre fiabilitatea? Multumesc
  7. Vezi cum am inteles eu gresit postul lu' Jagi asa ai inteles tu gresit ceea ce am scris eu...cand am scris despre vfr ma refeream ca daca senzatia e ceva de genul ala,la puterea care o are zx10r e destul de periculoasa.Mie personal imi place zx10r foarte mult dar in acelasi timp ma pune pe ganduri treaba asta cu puterea,si din cauza asta intrebam pe cei care detin asa ceva. P:S: las-o mai usor cu aerele astea"Iar dati de mancare la clone? :)",suntem toti sa vorbim despre pasiunea noastra,asa ca te invit sa te simti egal cu noi.
  8. Scuza-ma intelesesem gresit raspunsul tau de dinainte.Cred ca asa o sa fac. Defineste clone!!!! Hondele alea sunt foarte fiabile si aceleasi Honda accelereaza in mod liniar,fapt care ajuta foarte mult in curba,si ca sa fiu sincer pe linie dreapta cam toti am putea sa acceleram cu zx10r dupa ceva experienta...eu cred ca explozia aia de putere de care vorbeste toata lumea imi imaginez cam cum este pentru ca am o vfr800 vtec din 2004,(cum esti mare cunoscator sti ce e vtec-ul). Sincer si pe mine ma atrage explozia de putere pentru ca da emotii,dar in momentul gresit explozia de putere te poate costa viata(nu stiu cat iti convine sa ai o explozie de putere cand esti aplecat in curba,daca nu dozezi bn acceleratia a dat cu tine de pamant).Intreb pe forum pentru ca e clar ca sunt persoane care au mai multa experienta decat mine si as vrea sa cunosc si parerea lor. Asfalt uscat tuturor!!!!!
  9. Spre sfârșitul primăverii, după ce o sa o inmatriculez poate ne găsim pe undeva. Apropo e grea treaba cu înmatricularea pe la noi, are cineva idee?
  10. M-am rezumat la aceste 2 pentru ca imi plac foarte mult,nu imi cumpar motor ca sa il schimb peste 2 ani(am obisnuinta sa ma atasez de lucrurile personale si sa am grija de ele in mod maniacal),deci in concluzie vreau ceva care sa ma multumeasca si peste ceva timp cand o sa devin mai experimentat decat sunt acum. Mi-ar fi placut sa ne putem intalni sa vorbim la o bere dar din pacate eu locuiesc in italia.Intre timp te rog spune-mi,e chiar asa brutala cum vorbeste lumea?Ai mers intre timp cu cbr 1ooo si daca da cum ti s-a parut? Multumesc frumos.
  11. Salut la toată lumea,sunt indecis intre astea doua. Ambele modele sunt din 2004.as vrea sa știu pro e contro, fiabilitate. Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri. Asfalt uscat tuturor!!!!
×
×
  • Creează nouă...