Sari la conținut

Räzvan

Membru
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Räzvan

  1. Salut.

    Cum se calculeaza exact costurile atunci cand cumperi ceva de pe amazon sau ebay ?

    De exemplu, gasesc un produs care costa 20 de dolari. Cum aflu cat costa in total (produs + transport) pana la mine acasa ?

    Mersi.

    1. Adaugi produsul pe care vrei sa-l cumperi in cosul de cumparaturi

    2. Initiezi procedura de cumparare (checkout)

    3. Completezi pasii pana cand iti zice costul de transport (Nu e nevoie sa-l cumperi efectiv, faci o simulare de cumparare)

  2. Salutare, sunt proaspat detinator al unui Hornet 2007, si stiu ca modelul acesta se incalzeste mai puternic prin oras. De exemplu ventilatorul incepe sa raceasca cand ajunge motorul pe la 103-104 grade Celsius. Este mult este putin? Mie mi se pare ca e cam ridicata temperatura...

  3. Salut,

     

    Am un Hornet 2007 si lunea viitoare am programat RAR-ul (prima inmatriculare in Ro) si as avea nevoie de un suport de oglinda pentru partea stanga: http://prntscr.com/7i7da1 - acesta e de la un Hornet din 2006 si nu se potriveste pt 2007. Daca cineva e disponibil sa mi-l imprumute doar cat sa trec RAR-ul, nu raman dator ca platesc pe loc :)

     

    PS Nu gasesc la dezmembrari, comanda am facut pt piesa noua dar s-ar putea sa-mi ajunga dupa ce-mi expira fiscalul, ceea ce nu-mi doresc!

  4. Salut tuturor,


    Doresc sa-mi achizitionez o motocicleta (prima), si sunt putin nedumerit cu inmatricularea.

    Eu acum locuiesc in Iasi (am viza de flotant), dar sunt din Neamt si am inteles ca doar acolo pot sa o inmatriculez pe mine. Motocicleta e adusa din Italia, proprietarul i-a facut procura prieteni lui pentru vanzare si are scoase numere rosii de Neamt.


    Din ce-am rezumat, cam asta am inteles eu ca trebuie sa fac la achizitionare.

    1. Primesc Fiscalul de la ea (+ fiscalul proprietarului?) Ar trebui sa primesc 2 fiscale: unul de la proprietar si unul de la prietena lui?

    2. Contract de vanzare-cumparare


    Dupa asta trebuie:


    1. Sa ma duc la circa financiara de care apartin si sa trec motocicleta pe numele meu

    2. Sa fac programare la RAR pentru identificare (pot sa o fac si in Iasi, chiar daca o inmatriculez in Neamt?)

    3. Sa merg la politie sa depun actele si sa iau numerele, talonul si cartea de identitate.


    Cam asta am inteles eu si nu stiu daca e corect!

  5. Daca nu il trimiti acum in 14 zile la fc moto nu mai poti sa il schimbi,daca o sa iti dai seama ca e prea mare in primavara ,imi vine greu sa cred ca poti sa il dai la bani astia chiar daca e nou

    Momentan e bun, sta fix la: umeri, piept, talie, si gambe. Cred ca mai mic de atat m-ar strange la umeri si probabil discomfort puternic la spate. E de luat in considerare, il mai alerg prin casa cateva zile si imi dau seama dupa aia ce si cum.

  6. Du-te si probeaza, exista magazine care vind separat ori Dainese , ori Alpinestars. Eu as alege Berik, sint real mai ieftine si sint mult mai rezistente. Nu lua fara proba, vei regreta.

    Costumul trebuie sa intre fix pe corp, dupa ce-l porti 1 zi, se lasa. Daca e un pic prea larg, protectiile nu-si vor mai face treaba. Si sa fie full perforata pielea la pulpe si piept, altfel vara nu ai nici o sansa sa-l porti. Pt sez racoros iti trebuie alt echipament.

     

     

    Daca tot dai un ban, ia-ti dintr-o bucata. Eu nu-ti doresc sa cazi, dar stii ca nimeni nu scapa, si exista riscul ca daca cazi pe burta cu picioarele inainte, geaca se desprinde de pantaloni, se sufleca si-ti polizeaza burta. E bine sa sufli si-n iaurt scos de la frigider. Cind faci pauza de suc, si e cald afara, partea de sus se da jos si ramine atirnata, eu m0am obisnuit intr-o zi.

    » Post actualizat in 23 Nov 2014 09:15

    Dainese gasesti la United Motors, Berik la Mymoto, Alpine la intrarea in Popesti Leordeni. Da, va trebui sa faci un drum pina la Buc.

    » Post actualizat in 23 Nov 2014 09:23

    Decit GSXF, ia-ti un CBR F4, e cea mai buna alegere, are si suspensii , si ciclistica, si putere, si poti merge lejer 5-600km/zi cu ea fara sa te rupa. Si e si foarte fiabila.

     

    Am gasit la cineva un Dainese 48 de probat si nu a fost nevoie sa mai fac un drum. Se pare ca asta e marimea mea, am dat comanda pe fc-moto, joi ajunge, o sa postez poze. Ai dreptate cu polizarea pe burta dar am vazut ca ei au un fel de protectii peste fermoar. Daca nu-mi inspira incredere il trimit inapoi si-l iau pe ala dintr-o bucata.

     

    CBR F4 e prea sport momentan, prea multi cai, prea usoara, cred ca o sa fuga prea repede pentru experienta mea in trafic: 0.

     

    Daca nu te intereseaza sa fie neaparat nou dar in stare foarte buna, ai mai jos o alta varianta... Nu e Dainese sau Astardar are niste protectii foarte bine construite.

    In plus poti proba (tot din Iasi sunt) si in caz ca iti trebuie o alta marime poti sa iti comanzi pe gustul tau, daca te pot ajuta cu ceva da-mi un tel...

     

    http://olx.ro/oferta/vand-combinezon-piele-tschul-2-piese-ID2uQkp.html

    Multumesc frumos, am gasit la cineva de probat. Mi s-a pus pata pe Dainese momentan, spor cu produsul la vanzare!

  7. Eu te sfatuiesc sa alegi Dainese.

    Daca te vei uita atent la lucratura iti vei da seama ca Dainese este peste Astar si in plus protectia pentru tibie e aur !

    Ai dreptate, cred ca o sa merg pe Dainese, protectia aia pe tibie chiar face toti banii, multumesc de evidentiere!

     

    Ai mare grija ca sunt croieli diferite.

    E cam la fal ca la Shoei si Arai. Cui ii vine unul nu ii vine celalalt.

    Incearca sa probezi inainte.

     

     

    Incearca sa probezi un 48 de la ambii producatori.

     

     

    Eu am 1,74 si 61-62 kg si 48 vine perfect...inca ar mai incapea 2-3 kg in el,deci cum a spus si colegul probeaza 48 prima data.

    Bun sfatul cu probatul am sunat si la Dainese si la Astars si in ambele locuri mi-au zis ca e mai potrivit un 48, o sa incerc sa caut un 48 pe la cineva poate e amabil si pot sa-l probez sa vad cum sta...

  8. Salutare,

     

    Razvan, 26 ani, proaspat detinator de permis cat. A, doresc sa-mi achizitionez un echipament moto piele si oscilez intre astea 2:
    1. https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/secb040792aea/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Dainese-Avro-Div-D1-L-Suit-15 (l-am gasit redus, e fix acelasi pret ca si cel de la Alpinestars)

    2. https://www.fc-moto.de/Alpinestars-Motegi-Claw-Monster-2-PC-Leather-Suit

     

    Ca motor doresc ceva sport-touring, ma gandesc la un GSXF 600 (care va fi achizitionat intr-un viitor apropiat) si va fi folosit doar pentru plimbari. Jobul imi permite sa lucrez de pe unde apuc si intentionez sa o fac in locuri foarte diferite dupa ce imi achizitionez motorul, deci e pt calatorii. Ambele custume se preteaza la circuit, dar nu exclud touringul.

     

    Foloseste cineva vreunul din modele de mai sus? Cum se impaca cu el? Voi ce parere aveti, care din ele se merita?

     

    Am undeva la 63 kg, 1,75 si ma gandeam ca marimea 50 mi s-ar potrivi...

     

    Multumesc!

×
×
  • Creează nouă...