Sari la conținut

Räzvan

Membru
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Räzvan

  1. Interesant cum ati evoluat impreuna. De exemplu tu ai schimbat inelul de pe degetul la mana dreata cu verigheta pe stanga. Sa fiti sanatosi... toti 3 !
  2. Räzvan

    Off-topic

    Sa cresti mare!
  3. Räzvan

    Off-topic

    1. Adaugi produsul pe care vrei sa-l cumperi in cosul de cumparaturi 2. Initiezi procedura de cumparare (checkout) 3. Completezi pasii pana cand iti zice costul de transport (Nu e nevoie sa-l cumperi efectiv, faci o simulare de cumparare)
  4. A folosit cineva ulei de la Ipone, vreo parere?
  5. Salutare, sunt proaspat detinator al unui Hornet 2007, si stiu ca modelul acesta se incalzeste mai puternic prin oras. De exemplu ventilatorul incepe sa raceasca cand ajunge motorul pe la 103-104 grade Celsius. Este mult este putin? Mie mi se pare ca e cam ridicata temperatura...
  6. Sau te duci la un birou de copiat acte in vedere inmatricularii, si ti se spune acolo ce sa faci!
  7. Räzvan

    Off-topic

    Salut, Am un Hornet 2007 si lunea viitoare am programat RAR-ul (prima inmatriculare in Ro) si as avea nevoie de un suport de oglinda pentru partea stanga: http://prntscr.com/7i7da1 - acesta e de la un Hornet din 2006 si nu se potriveste pt 2007. Daca cineva e disponibil sa mi-l imprumute doar cat sa trec RAR-ul, nu raman dator ca platesc pe loc PS Nu gasesc la dezmembrari, comanda am facut pt piesa noua dar s-ar putea sa-mi ajunga dupa ce-mi expira fiscalul, ceea ce nu-mi doresc!
  8. Salut tuturor, Doresc sa-mi achizitionez o motocicleta (prima), si sunt putin nedumerit cu inmatricularea. Eu acum locuiesc in Iasi (am viza de flotant), dar sunt din Neamt si am inteles ca doar acolo pot sa o inmatriculez pe mine. Motocicleta e adusa din Italia, proprietarul i-a facut procura prieteni lui pentru vanzare si are scoase numere rosii de Neamt. Din ce-am rezumat, cam asta am inteles eu ca trebuie sa fac la achizitionare. 1. Primesc Fiscalul de la ea (+ fiscalul proprietarului?) Ar trebui sa primesc 2 fiscale: unul de la proprietar si unul de la prietena lui? 2. Contract de vanzare-cumparare Dupa asta trebuie: 1. Sa ma duc la circa financiara de care apartin si sa trec motocicleta pe numele meu 2. Sa fac programare la RAR pentru identificare (pot sa o fac si in Iasi, chiar daca o inmatriculez in Neamt?) 3. Sa merg la politie sa depun actele si sa iau numerele, talonul si cartea de identitate. Cam asta am inteles eu si nu stiu daca e corect!
  9. Din start am vrut sa fie din 2 bucati, (motive personale) si e pt touring.
  10. Momentan e bun, sta fix la: umeri, piept, talie, si gambe. Cred ca mai mic de atat m-ar strange la umeri si probabil discomfort puternic la spate. E de luat in considerare, il mai alerg prin casa cateva zile si imi dau seama dupa aia ce si cum.
  11. M-am gandit si eu la asta chiar daca n-am probat un 47, dar in perioada iernii cam dau jos 2-3 kg instant (stil de viata agitat). Geaca la umeri vine perfect acum fara 'rodaj', O sa vad cum se comporta dupa ceve ture.
  12. Multumesc la fel. 599e (cu reducere 24%) si 7e transpotul. Plus ca am sunat in prealabil la fc-moto sa ma asigur ca e produsul pe stoc si au numarul acesta, sa nu am surprize ulterior.
  13. Mi-a ajuns cel din 2 bucati, vine perfect, ramane deocamdata acesta. Pe viitor nu exclud sa investesc si intr-unul dintr-o bucata. Cam asa arata pe mine: http://prntscr.com/5crkch http://prntscr.com/5crkfj http://prntscr.com/5crkit http://prntscr.com/5crklj
  14. Am gasit la cineva un Dainese 48 de probat si nu a fost nevoie sa mai fac un drum. Se pare ca asta e marimea mea, am dat comanda pe fc-moto, joi ajunge, o sa postez poze. Ai dreptate cu polizarea pe burta dar am vazut ca ei au un fel de protectii peste fermoar. Daca nu-mi inspira incredere il trimit inapoi si-l iau pe ala dintr-o bucata. CBR F4 e prea sport momentan, prea multi cai, prea usoara, cred ca o sa fuga prea repede pentru experienta mea in trafic: 0. Multumesc frumos, am gasit la cineva de probat. Mi s-a pus pata pe Dainese momentan, spor cu produsul la vanzare!
  15. Ai dreptate, cred ca o sa merg pe Dainese, protectia aia pe tibie chiar face toti banii, multumesc de evidentiere! Bun sfatul cu probatul am sunat si la Dainese si la Astars si in ambele locuri mi-au zis ca e mai potrivit un 48, o sa incerc sa caut un 48 pe la cineva poate e amabil si pot sa-l probez sa vad cum sta...
  16. Salutare, Razvan, 26 ani, proaspat detinator de permis cat. A, doresc sa-mi achizitionez un echipament moto piele si oscilez intre astea 2: 1. https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/secb040792aea/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Dainese-Avro-Div-D1-L-Suit-15 (l-am gasit redus, e fix acelasi pret ca si cel de la Alpinestars) 2. https://www.fc-moto.de/Alpinestars-Motegi-Claw-Monster-2-PC-Leather-Suit Ca motor doresc ceva sport-touring, ma gandesc la un GSXF 600 (care va fi achizitionat intr-un viitor apropiat) si va fi folosit doar pentru plimbari. Jobul imi permite sa lucrez de pe unde apuc si intentionez sa o fac in locuri foarte diferite dupa ce imi achizitionez motorul, deci e pt calatorii. Ambele custume se preteaza la circuit, dar nu exclud touringul. Foloseste cineva vreunul din modele de mai sus? Cum se impaca cu el? Voi ce parere aveti, care din ele se merita? Am undeva la 63 kg, 1,75 si ma gandeam ca marimea 50 mi s-ar potrivi... Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...