Sari la conținut

Alex_xBog

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sibiu
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Honda CBR F4
  • Numar Moto
    SB -- xX
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    DKW, Pegeout XR6,Aprilia Rx

Vizitatori Recenți Profil

348 citiri profil

Alex_xBog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu-ti fa probleme din cauza asta.Am fost in aceeasi situatie anul trecut.Am obtinut banii pentru despagubiri de la aceeasi societate de asigurari.(banii pe epava fiind dauna totala + banii pe spitalizare+ ceva pretentii fiind imobilizat o perioada)Stiu ca pare greu si vrei cat mai mult, dar fii realist.Vei obtine suma corecta fara instanta.
  2. Va scriu din nou, dragi colegi.Starea mea de sanatate este una satisfacatoare.V-as ruga sa-mi recomandati un service auto-moto din Sibiu de unde mi-as putea obtine un deviz(imi este necesar la despagubire) sau o persoana de contact care ma poate ajuta in privinta asta..Am incercat la doua service-uri, insa nu m-au putut ajuta.Accidentul s-a produs in luna octombrie a anului trecut, si cu parere de rau va spun ca doar acum incep sa se miste lucrurile.Cand o sa-mi permita timpul o sa va spun o adevarata poveste si sper ca niciunul dintre voi sa nu treaca prin asa ceva. Asfalt uscat. Multumesc anticipat.
  3. Multa sanatate si refacere usoara motociclistului.Importanta este sanatatea in mometul de fata..Te asteptam cu detalii.
  4. Multa sanatate si recuperare usoara!
  5. Cu parere de rau, da.. asa este. Ma simt norocos si invatat.Multumesc frumos!
  6. Respect, pasquinel si multumesc frumos pentru urari!Ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda.Nu cred ca multi si-au dat seama, dar nu e un sentiment foarte placut fiind intins pe beton, sa ti se vorbeasca urat in loc de acordarea primului ajutor, etc. pentru mesajul transmis.
  7. Multumesc de incurajare si pentru urari! Eu am invatat din acest eveniment neplacut multe.Sper ca si cei care citesc sa invete ceva din asta.Asta a fost scopul.
  8. Nu. Completare incompleta a fisei de externare.Asta e, doar ca nu am vrut sa scriu din simplu fapt ca totusi apreciez medicul care a avut grija de mine.Am fost internat in alt judet, iar la medicul legist asta a fost o problema. Nu. Nu l-am vazut iesind, l-am vazut stand.De asta am intrat si in depasire.E evident si nu mai explic de alte 100 de ori. Nu. Nu am nimic de ascuns, totul e pe fata.Am zis ce viteza aveam, cum am procedat, tot.Imi cer scuze, daca nu m-am facut suficient de inteles.Ideea e ca toate lasa de dorit(spital,politie,), in linii mari toata ROMANIA. Multumesc de urari.Asfalt uscat. » Post actualizat in 30 Oct 2014 11:25 Bine punctat. Multumesc!
  9. Sebic, inca nu am primit certificatul medico-legal.De ce? Pentru niste lipsuri pe hartii.O sa fac tot posibilul sa se rezolve asta. asdglasfk, fiecare are dreptu la o opinie personala.Nu trebuie sa dovedesc nimanui nimic, eu vreau dreptate sa pot dormi linistit si implinit. » Post actualizat in 30 Oct 2014 11:07 Multumesc, DStar! E totusi trist, cand unii se leaga de asta, uitand esentialul.
  10. La ce magarii se fac, "putea" fi si fuzeta rupta.
  11. Nu o sa intru mai intru in alte detalii.Nici acum nu ai inteles.Am fost destul de clar, drept urmare,in mare parte a inteles lumea despre ce e vorba. Nu stiu ce urmaresti.Poate nu i-am rupt fuzeta, dar eu asa am inteles.Ma repet, nici nu ma intereseaza ce avea rupt sau nu la masina.La cat am tras eu si voi trage, nu te gandesti? Doar la nenorocitul ala de fier.
  12. Asa mi s-a spus.Tind sa cred, uitandu-ma la pozitia rotii.Nu conteaza asta, oricum... Nu am zis ca accidentul s-a produs la 30 de metri de intersectie. Te rog, citeste exact cum a redactat incidentul si vei intelege. LE: Nu vreau sa intru in contradictie cu nimeni.V-am spus care e scopul acestei postari ale mele.
  13. Da, cunosc foarte bine.Ceea ce scriu aici, e urmare a unor verificari, nu vorbe-n vant.
  14. In poza atasata de mine se vede cat de cat ca am intrat cu motocicleta in aripa fata stanga a automobilului.(un mic zoom si se observa ca i-am rupt fuzeta.se vede roata stramba)Motocicleta a ajuns peste masina, dupa, fiind deviata, aruncata...Gardul era pe partea cu accidentu. Multumesc!
  15. Multumesc! Am inteles ca permisul i-a fost suspendat pe loc.Asa se procedeaza.El ar fi spus Politiei ca nu m-a vazut, deci e clar, din cer nu puteam pica..Nu s-a asigurat.(probabil era ocupat cu altele) Caz penal e doar daca sunt peste 90 de zile de spitalizare.Ajunge dosaru la Parchet si asteptam.
×
×
  • Creează nouă...