Sari la conținut

alin113

Membru
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de alin113

  1. Salut, imi recomanda cineva un service/mecanic moto  sa imi pregateasca mobra de sezon, daca se poate cat mai aproape de Deta (Timis).

     

    Schimbat anvelope, ulei, filtre, antigel , lichid de frana la o yamaha xj6n la un pret decent?

     

    Multumesc!

  2. Pierdut c.i.v talon si asigurare moto!

    Buna ziua, apelez la membrii acestui forum pentru un mic ajutor.

    Azi 23.06.2018 in jurul orelor 8-9 mergând pe traseul Deta(Timis)- Timișoara (Judetean) cu motocicleta sa rupt buzunarul grecii (probabil era rupt dinainte) am pierdut cartea motocicletei talonul si asigurarea moto pe numele Videki Alin erau intr o folie transparenta.

    Daca ma puteti ajuta cu o distribuire v-as fi recunoscător.

    Multumesc!

    Contact 0787 751 461

  3. Am avut pe VFR un set de Angel GT, nu au vrut sa se consume nici dupa 3 sezoane :)) 20k km+ pe urma le-am dat jos, inca mai mergeau un sezon. Pe ploaie n-am avut niciodata probleme cu ele.

    Acum am pus ceva mai moale si sunt mai multumit, bridgestone battlax bt 16 pro.

     

     

    Salut, de unde ai luat bridgestone battlax bt 16 pro?

     

    Un link in privat daca se poate sau aici.

     

    Multumesc!

  4. producatorul recomanda un range de vascozitati pentru a acoperii cat mai mult din conditiile climaterice in care se foloseste motocicleta si un standard care tine mai mult de normele de poluare decat de calitatea uleiului .

     

    nici macar in garantie nu esti obligat sa folosesti yamahahalube, nu are absolut nici un sens si gasesti uleiuri mult mai bune pe piata la preturi mai mici.

    » Post actualizat in 22 Nov 2017 09:06

     

    i

    » Post actualizat in 22 Nov 2017 09:06

     

    iiii

     

    Ce ulei ai recomanda pentru o yamaha xj6 (2011)?

     

    Multumesc!

  5. De la reprezentanta (motodynamics). Iar ulei am pus Yamalube recomandat de producator (10w-40 din ce-mi aduc bine aminte).

    Salut,

     

     

    Mineral,semi sau full?

     

     

    Cand bagati motocicleta la iernat schimbati uleiul cu unul ieftin (ce marca?) sau puneti uleiul recomandat de producator si in primavara nu il mai schimbati?

     

     

    Multumesc!

  6. Salut, am in XJ6 2010 de anul trecut, am facut vreo 13.000 cu ea pana acum si cred ca iti pot da niste niste informatii relevante. Pe scurt, este primul motor si momentan nu as face o schimbare. Nu o folosesc prea des in oras, touring mai mult, si am facut plimbari de pana la maxim 650-700 km pe zi, fara nicio problema de confort.

    Imi poti pune intrebari aici in caz ca mai ajuta si alte persoane, sau ne mutam pe PM. Succes!

     

     

    Salut sa o folosesti sanatos,si la mine este prima motocicleta, exact cum spune ovi_ice se intampla des sa caut a 7-a si mi se pare cam turat motorul, sigur din cauza ca sunt obisnuit cu masina. De unde va cumparati accesorii consumabile, ce ulei bagati?

     

    Multumesc!

×
×
  • Creează nouă...