Sari la conținut

alin113

Membru
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alin113

  1. Salut mă poate ajuta cineva cu un link pentru o comanda de yamalube 10w40 FS peste tot este stoc epuizat. Mulțumesc frumos!
  2. Salut, o statie ITP pentru motocicleta in zona Sagului eu vin de la Deta. Mulțumesc!
  3. alin113

    Service Moto Timisoara

    Salut, imi recomanda cineva un service/mecanic moto sa imi pregateasca mobra de sezon, daca se poate cat mai aproape de Deta (Timis). Schimbat anvelope, ulei, filtre, antigel , lichid de frana la o yamaha xj6n la un pret decent? Multumesc!
  4. Salut, detin o yamaha xj6n de un sezon, cand am cumparat-o i-am facut schimburile necesare ma refer in special la ulei, nu stiu ce ulei a folosit fostul proprietar dar cutia schimba foarte bine , dupa ce i-am facut schimbul de ulei cu motul 300v 10w40 agata cutia putin in concuzie vreau sa incerc alta gama, ceva recomandari va rog? Multumesc!
  5. Pierdut c.i.v talon si asigurare moto! Buna ziua, apelez la membrii acestui forum pentru un mic ajutor. Azi 23.06.2018 in jurul orelor 8-9 mergând pe traseul Deta(Timis)- Timișoara (Judetean) cu motocicleta sa rupt buzunarul grecii (probabil era rupt dinainte) am pierdut cartea motocicletei talonul si asigurarea moto pe numele Videki Alin erau intr o folie transparenta. Daca ma puteti ajuta cu o distribuire v-as fi recunoscător. Multumesc! Contact 0787 751 461
  6. Salut! Ce antigel ati recomanda pt o Yamaha xj6 (2011)? In carte scrie doar ''Recommended antifreeze: High-quality ethylene glycol anti- freeze containing corrosion inhibi- tors for aluminum engine'' Va multumesc anticipat!
  7. Salut si pe mine ma intereseaza. Un numar de contact ceva? Multumesc!
  8. Comercializeaza cineva de aici ulei yamalube? Multumesc!
  9. Salut Pentru un xj6 din 2011 ce cauciuc recomandati? Merg distante scurte , mers linistit, maxim 160 km/h. In curbe sunt foarte atent, nu ma inclin prea tare. Multumesc! Craciun fericit!
  10. Salut, de unde ai luat bridgestone battlax bt 16 pro? Un link in privat daca se poate sau aici. Multumesc!
  11. Pai mers linistit si nu foarte multi chilometri ,doar ce am cumparat o in octombrie deci nu as putea sa spun cati chilometri,am facut vreo 500 de km din octombrie.
  12. Ce ulei ai recomanda pentru o yamaha xj6 (2011)? Multumesc!
  13. Nu cred că tuseste dar am zis sa pun ce recomanda producătorul...
  14. Acum am vazut ca am scris cu ''ha'' autocorectorul bata-l vina. Da am incercat, si cam peste tot nu au pe stoc...
  15. Buna seara, ma poate ajuta cineva cu un link sau mai multe pentru achizitionarea a 4 litri de ulei yamahalube 10W40 FS la un pret decent,nu prea am gasit decat intr-un singur magazin online. Multumesc!
  16. alin113

    Yamaha Xj

    Salut, Mineral,semi sau full? Cand bagati motocicleta la iernat schimbati uleiul cu unul ieftin (ce marca?) sau puneti uleiul recomandat de producator si in primavara nu il mai schimbati? Multumesc!
  17. Salut scuze ca postez in acest topic vechi dar ca sa nu deschid altul ceva magazine noi in Timisoara? Multumesc!
  18. alin113

    Yamaha Xj

    Salut sa o folosesti sanatos,si la mine este prima motocicleta, exact cum spune ovi_ice se intampla des sa caut a 7-a si mi se pare cam turat motorul, sigur din cauza ca sunt obisnuit cu masina. De unde va cumparati accesorii consumabile, ce ulei bagati? Multumesc!
  19. alin113

    Yamaha Xj

    L-am rasfoit sincer nu chiar pe tot dar e foarte stufos si in mare parte este vorba despre modelele anterioare.
×
×
  • Creează nouă...