Sari la conținut

laura87

Membra
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de laura87

  1. Va salut fetele :D !

     

    ete ca ma bag si eu miezu destul de incepatoare(permis din octombrie 2008 :huh: ) si cu poza cu iubi mea mica cbrica 125, mica mica da ridica.

     

    Va pup si sa ne vedem sanatoase pe strada cat mai curand ca mor de doru plimbarii :scratch:

     

     

    Bine ai venit!

    Cand se incalzeste sper sa se mai tina intrunirea fetelor joia la arc si ne vedem pe acolo.

    Ride safe :P

  2. In sfarsit am reusit sa-mi iau motocicleta mult visata, din 2007 am pandit-o pana acum 3 saptamani cand mi-am indeplinit visul :moto:

    Miercuri implineste 3 saptamani de plimbari ( tinand cont ca am deja 2100 km ). O motocicleta foarte manevrabila numai buna pt oras, si nu numai. O recomand si incepatorilor cumpatati (102 cai).

    Primul meu drum inafara Bucurestiului a fost la mare, si s-a comportat super. Am sa revin cu poze.

    Asfalt uscat la toata lumea! :ok:

  3. A FOST topic de fete motocicliste. Daca va uitati cu atentie printre paginile topicului, veti observa un procentaj scazut de fete motocicliste. Sunt si posesoare de motociclete care coboara ocazional si-si sterg frumusetile de praf sau se aventureaza pana la Mac, sunt si "aspirante" si "simpatizante" (ce-mi place cuvantul asta, Orl-ul stie biggrin.gif ), nu sunt numai fete motocicliste aici. Asa ca mai bine porniti nene un topic nou, "NUMAI fete motocicliste" si cu subtitlu: "cele fara permis sau motor nu au voie sa posteze aici" si gata, daca tot ne place sa aratam cu degetul. Pliz, forumul asta si-asa e ditamai ciorba, il mai ciorbaim mult? No offense, dar de multe s-a ras ca domne' , ele or sa ramana pasagere ocazionale sau nici atat, iar acum se dau deja fara nici o jena pe amckart sau pe serres sau prin munti, alaturi de fratii mai mari enduristi. Ce-mi place chestia asta cu "tu nu esti motociclista, deci nu ai ce cauta aici" (nu ma refer la postul lui yamaha woman, ci in general) si cu "eu nu umblu cu simpatizanti ai motociclismului" - nah bine, si cand si-a luat fata si motor si carnet o s-o iubiti toti si toate, nu? mi se pare gretoasa chestia asta dar ma rog, daca tot nu vreti pe cineva aici nu-i mai aruncati treaba cu motorul in ochi, gasiti alte argumente sa goniti fetele "ne-motocicliste" de aici thumb.gif beer.gif

    Comentariul se referea strict la fotografia care mi s-a parut si mie destul de caraghiasa

     

    IN FINE....

     

    Ca bine ai zis :bigstar:

  4. Ma rog ca Bogdan sa isi revina...nu imi vine sa cred de ce nenorocire a avut parte...fratilor lasa-ti viteza ca nu e buna la nimic..si mai ales mersul cu motocicleta noaptea,noi nu avem drumuri pt asa ceva

     

     

    Multa putere sa treaca peste acest accident, unui om pe care nu l-am vazut niciodata sa fie suparat...intotdeauna vesel si saritor....multa sanatate Bogdan si ne rugam sa scapi cu bine!!!

  5. Intr-un final putem face si noi galerie foto 125-cc :)

    Eu sunt Cristi din Ploiesti, am 17 ani si A1 din Octombrie 2005 :)

    Se ne vedem cu bine la prima intrunire :crack:

    post-5265-1142111128_thumb.jpg Motorul meu Honda CBR 125R :baldy: Poza nu este recenta :baldy: o sa pun o poza mai recenta dupa ce imi iau motocicleta de la service

    post-5265-1142111197_thumb.jpg Eu sunt cel din stanga

    Te-am vazut zilele trecute prin Ploiesti eram si eu cu niste treaba pe acolo...la un moment dat erai la semafor si eu in spatele tau cu o kawa

  6. cum jupiteru' e la vanzare am jaweta! :angryfire: bleahhh! in fine! va pun o intrebare al carei raspuns stresul il cauta de vreo saptamana si turbeaza prin casa! nu ca nu m-ar dispera si pe mine da' asta se urca pe pereti de draci si a incaput sa separe simsonul unui prieten ca sa se calmeze :hurt: macar a mai iesit din casa ca eu mai am si de invatat... deh... a12-a! :angryfire: asadar here goes:

     

    mai oameni buni harbu' asta m-a innebunit! ce dreq are? platinile sunt noi, am bobine noi master(si bune), aprinderi tranzistorizate, distanta la platini de 0.3 (ca deh, am aprinderile alea smechere...oricum le aveam dinainte si nu facea asa cu aceeasi distanta) avansul reglat la 2.5 mm, bujiile schimbate si raschimbate, fisele schimbate (siliconice cu 3 fire, champion), am banuit ca e vreun fir dezizolat... nu-i! am zis ca e din contact...nu-i!!!!!!!!!!!! turbez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    daca totul este pus la punct din aprindere, carburatia e de vina (nivel mare,amestec bogat,etc) :eek:

×
×
  • Creează nouă...