Sari la conținut

laura87

Membra
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de laura87

  1. laura87

    Poze

    Bine ai venit! Cand se incalzeste sper sa se mai tina intrunirea fetelor joia la arc si ne vedem pe acolo. Ride safe
  2. laura87

    Va Place?

    Din cate stiu are cutie automata
  3. laura87

    Albinutza Mea

    Am de facut un drum pana la Curtea de Arges, dar in caz ca se amana vin cu cea mai mare placere
  4. In sfarsit am reusit sa-mi iau motocicleta mult visata, din 2007 am pandit-o pana acum 3 saptamani cand mi-am indeplinit visul Miercuri implineste 3 saptamani de plimbari ( tinand cont ca am deja 2100 km ). O motocicleta foarte manevrabila numai buna pt oras, si nu numai. O recomand si incepatorilor cumpatati (102 cai). Primul meu drum inafara Bucurestiului a fost la mare, si s-a comportat super. Am sa revin cu poze. Asfalt uscat la toata lumea!
  5. Ma rog ca Bogdan sa isi revina...nu imi vine sa cred de ce nenorocire a avut parte...fratilor lasa-ti viteza ca nu e buna la nimic..si mai ales mersul cu motocicleta noaptea,noi nu avem drumuri pt asa ceva Multa putere sa treaca peste acest accident, unui om pe care nu l-am vazut niciodata sa fie suparat...intotdeauna vesel si saritor....multa sanatate Bogdan si ne rugam sa scapi cu bine!!!
  6. Salutare tuturor! Ma numesc Laura...permis cat B din decembrie si A-ul din martie anul acesta....prima motocicleta a fost un zzr 250 si prezenta un chopper de 250...multa bafta! si asfalt uscat!!
  7. ...nici nu vreau sa-mi inchipui ce s-ar fi intamplat...asta ar trebuie sa le dea de gandit celor care merg fara casca
  8. Te-am vazut zilele trecute prin Ploiesti eram si eu cu niste treaba pe acolo...la un moment dat erai la semafor si eu in spatele tau cu o kawa
  9. daca totul este pus la punct din aprindere, carburatia e de vina (nivel mare,amestec bogat,etc)
×
×
  • Creează nouă...