Sari la conținut

Backspace

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    yamaha

Backspace's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. am rezolvat problema schimband toata cutia cu una de wr
  2. Nu de sarit nu sare din nici o viteza...trage foarte bine...si in a 5 se ridica intr o roata din gaz...da oricum o sa l desfac sa vad ..mare lucru nu are ce sa aiba..numai am fost curios sa vad daca a mai patit cineva la fel...sa mi faca treaba mai usoara.
  3. da stiu nu am mai auzit de problema asta..si nici nu am mai patit la nici unul din toate motoarele pe care le am avut pana acum.
  4. Backspace

    Cutie viteze

    nu deloc...doar in viteza a 4 parca batea mai tare lantul..da nu sare din nici o viteza....
  5. nu il gasesc foarte usor..intra la liber si din mers si pe loc....dar asta e problema ca la liber se blocheaza roata, ca si cum ar fi in viteza???
  6. Backspace

    Cutie viteze

    Yamaha yz426f ..SCUZE
  7. Backspace

    Cutie viteze

    buna..am o problema la cutia de viteze care suna cam asa: cand il scot la liber si vreau sa dau in spate si mai nou si in fata se blocheaza roata...mentionez ca intra foarte usor in viteze si la liber...nu patineaza nici o viteza..care ar putea fi problema? mersi!!
  8. buna...am o problema la cutia de viteze....cand il scot la liber si dau in spate si mai nou si in fata se blocheaza roata....tin sa precizes ca nu patineaza in nicio viteza iese usor la liber.. care ar putea fi problema ceva siguranta nu e la locul ei??
×
×
  • Creează nouă...