Sari la conținut

Tănase Florian

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    CAMPINA

Tănase Florian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. DA , am golit tot, si carburator si rezervor, mai aveam un pic si desfaceam si motorul ) Tind sa cred ca e de la CDI , sau altceva pe partea electrica, cand ajung acasa am sa il mai desfac inca odata, pentru ultima oara ! Daca nu, asta e, ma scarpin si umblu in fundul buzunarului si o duc la service, ideea e ca noi Romanii ne mancam intre noi !
  2. Am inceput sa merg cu motorul din aprilie! Am mentionat mai sus, ca par a fi OK, furtunasele, le-am verificat ! Filtru este OK , si da, ai dreptate in legatura cu senzorul ! bujiile sunt din martie, si se prezinta bine!
  3. Salut tovarasi, Am un Hornet ( Honda HORNET ` 99), care imi da batai de cap. Adica..: In timp ce merg sa opreste, ca si cum nu ar mai fi alimentata, privind turometrul acesta scade, indiferent daca o accelerez, dupa care se opreste Aceasta se opreste dupa cca. 5…10 minute de mers. Reusesc sa o pornesc dupa aprox. 5 minute cu ajutorul ambrejului si a socului ! Tin sa mentionez ca motorul porneste la sfert de dimineatza, si chiar fara soc. Ce am verificat : Rezervorul , acesta se prezinta bine , chiar si filtrul din interiorul acestuia. Alimentarea si carburatorul, tind sa cred ca se prezinta bine! Carburatorul l-am desfacut bucatzele si l-am montat inapoi, nu a mai ramas nici un surub ) in plus, si dupa ce l-am montat inapoi a pornit ! Dar, tot la fel s-a comportat motorul! Dupa cca. 7 minute sa oprit! Ce nu stiu: nu stiu cum sta treaba cu robinetul sau vaccumul, si calculatorul ( cred ca nu da scanteia cum trebuie calculatorul) Alta buba care tind si spre ea ar fi cricul, uneori acesta cand ii dau pe liber si vreau sa pun cricul se opreste motorul, aceasta problema mai este vizibila la bord, nu imi apare ca este pe neutru, desi motocicleta este pe neutru! Va rog daca se poate sa imi oferiti un sfat bun, sau cei care s-au lovit de aceasi problema sa imi spuneti si mie! Am terminat facultatea de mecanica degeaba, luminati-ma si pe mine! HELP-ME Va multumesc.
  4. Salut tovarasi, Am un Hornet ( Honda HORNET ` 99), care imi da batai de cap. Adica..: In timp ce merg sa opreste, ca si cum nu ar mai fi alimentata, privind turometrul acesta scade, indiferent daca o accelerez, dupa care se opreste Aceasta se opreste dupa cca. 5…10 minute de mers. Reusesc sa o pornesc dupa aprox. 5 minute cu ajutorul ambrejului si a socului ! Tin sa mentionez ca motorul porneste la sfert de dimineatza, si chiar fara soc. Ce am verificat : Rezervorul , acesta se prezinta bine , chiar si filtrul din interiorul acestuia. Alimentarea si carburatorul, tind sa cred ca se prezinta bine! Carburatorul l-am desfacut bucatzele si l-am montat inapoi, nu a mai ramas nici un surub ) in plus, si dupa ce l-am montat inapoi a pornit ! Dar, tot la fel s-a comportat motorul! Dupa cca. 7 minute sa oprit! Ce nu stiu: nu stiu cum sta treaba cu robinetul sau vaccumul, si calculatorul ( cred ca nu da scanteia cum trebuie calculatorul) Alta buba care tind si spre ea ar fi cricul, uneori acesta cand ii dau pe liber si vreau sa pun cricul se opreste motorul, aceasta problema mai este vizibila la bord, nu imi apare ca este pe neutru, desi motocicleta este pe neutru! Va rog daca se poate sa imi oferiti un sfat bun, sau cei care s-au lovit de aceasi problema sa imi spuneti si mie! Am terminat facultatea de mecanica degeaba, luminati-ma si pe mine! Va multumesc.
×
×
  • Creează nouă...