Sari la conținut

Armand241097

Membru
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Arad
  • Carnet moto din
    2015
  • Motocicleta
    Kawasaki Z750
  • Numar Moto
    WLF
  • Club
    LONE WOLF

Informații profil

  • Motociclete detinute
    KTM Duke 125 / Yamaha XVS650

Vizitatori Recenți Profil

600 citiri profil

Armand241097's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salut. de ceva timp ma intereseaza sa imi scot db-killerele din tobe dar habar nu am cum.... tobele mele neavand nimic scris pe ele habar nu am ce marca sunt si am incercat sa caut pe internet cea mai mica informatie despre ele dar nimic.... deobicei e db-killerul prins intr-un surub, dar la mine e o sita metalica prinsa in 2 nituri la ambele capete ale tobelor. problema insa este ca partea de chrom cred ca e doar un ornament, pt ca la partea care pleaca din cilindri mai este o teava mai mica acoperita de teava chromata(cea care se vede), care ma gandesc ca aceea este toba defapt. da la capatul celalant e doar partea de chrom si sita, deci ma gandesc ca acea teava principala(care nu se vede) se termina unde este si sita. am facut poze la sita, la nituri si la partea de evacuare care intra in ambii cilindrii. se pot scoate db-killerele? trebuie reglate carburatoarele dupa aceasta " operatie " ? orice parere este bine venita.
  2. multumesc! da, chiar arata bine, si imi place cum l-am prins cu modificarile astea multumesc! da, e destul de lenes pentru un 650, dar nu il voi folosi pentru touring sau altceva, e numai bun pentru mine. plus ca nu sunt foarte experimentat, am doar cateva luni de motociclism pe un 125. pe viitor poate imi voi lua ceva mai puternic pe langa XVS daca o sa am bani. mi-am dorit prea mult dragstarul sa il dau. avand in vedere ca e vechi si nu are atata electronica, poate invat si eu putina mecanica, incercand sa mesteresc la el. stiu ca nu prea are putere dar nu ma deranjeaza. nu sunt tipul cu viteza. oricum, orice motociclist isi doreste putere sub sa . daca nu era prostia asta cu A2-ul, sau faceau limita putin mai mare, mi-as fi luat XVS de 1100 care are putin mai multi caluti. viteza ideala de cruise e cam 110 din cate stiu, dupa vibreaza asa tare ca abia vezi in oglinzi. https://www.youtube.com/watch?v=fZBI_F9Oqfk am doar asta, nu e nu stiu ce... microfon de telefon. dar in realitate se aude super! la relatiu e incet, dar cand tragi de acceleratie se aude puternic. tipul asta are tobe ca si ale mele, uita-te si la asta.
  3. multumesc. km multi si fara incidente si tie!
  4. da. A2 e pana in 35 kw si 48 cp. eu am 30 kw si 40 cp. nu e dupa cilindree aici.
  5. Am reusit si eu sa fac upgrade de la 125 la 650. Am trecut de la 7 luni de uz zilnic al unui KTM Duke 125 ( aprox 8000 km facuti ) la un Yamaha Dragstar 650 classic din 2002. Dragstar-ul l-am adus din italia acum o luna iar KTM-ul l-am vandut prin 26 decembrie parca. Mereu mi-am dorit un chopper pentru ca sunt mai pe " stilul meu " . Nu pot spune multe despre mobra noua, avand in vedere ca nu prea am reusit sa ma plimb cu ea pentru ca nu am permis si nu e inmatriculata. Dar m-am mai dat cu dragstar de 650 prin parcari si pot spune ca propietarul anterior a avut mare grija de ea, estetic nu prezinta nici o problema si nici mecanic. Trage bine, nu scoate zgomote ciudate, carburatoarele sunt reglate, etc. Oricum inainte de inmatriculare am sa-i scot niste numere rosii sa o duc la service pentru o revizie si pentru a comanda niste piese pentru ca prezinta niste modificari destul de ciudate si tare imi e ca nu voi trece la RAR cu ele. In mare, despre motocicleta, am dat 3100E pe ea + transport din italia si inmatriculare probabil am sa ajung la 4000E . Am avut urmatoarele modificari la ea: far mai mic omologat, mansoane metalice si manete rizoma, ghidon lat, oglinzi la capatul mansoanelor, suport de numar lateral cu stop omologat, sissy bar givi, semnalizari barracuda omologate, tobe highway hawks ( nu sunt sigur, din ce am cautat pe net si par identice ) , suport casca, suport bagaj, butoane laterale ( semnalizare, start si faza lunga/faza scurta ) .... destul de ciudata faza cu butoanele. Am primit pe langa si piesele originale precum ghidonul, semnalizari, far, stop, o alta sa facuta dintr-o bucata, tobele stock etc.... Cand vine vorba despre motorul in sine.... 4 timpi in 2 cilindri in V, racire pe aer, pornire electrica, 40 cp 30 kw @6500 rpm, cuplu de 50 Nm@3000rpm, 5 viteze, viteza maxima undeva la 160 km/h, capacitate rezervor de 17L si consum de 6-7L/100km ( cred ) Momentan este in garaj , cu prelata peste ea si bateria scoasa. Astept sa termin cu cat. B ( in 2 feb dau orasul ) si dupa ma apuc de A2. De inmatriculat, sper ca la inceputul lui februarie. Nu este ceva de performanta, dar pentru plimbari scurte cu prietenii, aspect, mi se pare perfecta. Sarbatori fericite!
  6. Armand241097

    Supermoto A1

    Pai sa se abtina in cazul asta. Eu am cautat WR125 acum 5 luni si abea am gasit unul care nici acte nu cred ca avea, plus tobe originale...iar ala din anunt e primul in stare foarte buna pe care il vad de atunci. » Post actualizat in 22 Oct 2015 20:41 Dar are si colegul dmilian dreptate. Investeste si in echipament moto!
  7. Armand241097

    Supermoto A1

    Serios. Cumpar-o acum ! o scoti cumva la 1800 euro. Are si handguards, acuma vad. Si toba arrow!! Isi merita toti banii.
  8. Salut. Eu am duke 125 si sunt multumit de el. Daca e sa faci naveta, du-te pe 390. E scump, dar arata super bine si e ok .
  9. Armand241097

    Supermoto A1

    WR125 am vrut si eu . Gasesti la banii aia in conditii ok. http://olx.ro/oferta/yamaha-wr125-x-supermoto-ID4K39Y.html#397d099f50;promoted eu zic sa sari pe ea! mai negociezi. merita, are si toba after market. regret ca nu mi-am luat .
  10. Eu am Duke 125 si am bagat Motul 300V
  11. motociclistul din cate stiu este in stare destul de grava. copilul insa este in stare stabila. asta scrie in articol despre rider : " Pare să aibă ruptură renală, contuzie pulmonară destul de severă… Are un politraumatism complex, cu un prognostic rezervat. "
  12. http://www.aradon.ro/motociclu-lovit-de-masina-la-buteni-un-tanar-de-22-de-ani-si-un-copil-de-15-ani-raniti/1557939 » Post actualizat in 29 Jul 2015 15:30
×
×
  • Creează nouă...