Sari la conținut

Ionut Cristian

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    mylannebunu@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Giurgiu,Mihai Bravu
  • Motocicleta
    ktm 450 EXC

Vizitatori Recenți Profil

301 citiri profil

Ionut Cristian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. am inteles,am acum pe ea o anvelopa de cross 130/80-18 cu mousse-ul vechi si nu am aderenta mai deloc cu el,e prea tare din cauza la mousse sau la cauciuc??
  2. salut,care este cel mai lat cauciuc de enduro???am mousse nou ,140/80 18,am si cauciuc nou MICHELIN Enduro Competition III,doar ca cauciucul l-am folosit cu mousse-ul vechi 2 iesiri pe o bucata de 10 cm dejantat,de la uzura mousse-ului,si acum mi-am luat mousse nou si ma gandesc sa iau un cauciuc mai lat,dar nu stiu care sunt mai late:(((( sunt incepator:D
  3. ms de corectare in afara de corectat,o parere nu ai???
  4. deci mai tine ceva km discurile!!!e bine atunci nu mi-a vandut francezul ceva prost,piesele sunt din franta cumparate de tatal meu,si de aia am intrebat ca in ro nu am auzit de firmele astea!!!mai trebuie sa imi vina ceva sa vedem ce firme noi mai imi aduce:D de care habar nu am!!!
  5. la 20000 e bine la un motor sport!!!e bine atunci vedem cat tine si pe un ktm 450 exc!!!alte pareri???
  6. Salut,vreau si eu o parere despre placute de frana ,,Bendix si Disc de frana Spate Braking Wave ???mersi mult
  7. am pornito,am facut video,dar nu reusesc sa il pun:(((( sunt cam bou,cum se pune????l-am modificat sa fie mai mic de 19 mb dar tot nu rusesc:(((( » Post actualizat in 24 Jun 2015 16:37 » Post actualizat in 26 Jun 2015 15:34 [flash=800,480] » Post actualizat in 26 Jun 2015 15:35 asa se aude motorul,dar un pic mai incet fata de ce am gasit eu pe yotube,ca clipul meu nu am reusit sa il pun!!!!!
  8. m-am uitat la tot,toate sunt la locul lor si stranse!!!la motor se aude,pun mai tarziu un filmulet!!!
  9. Salut am şi eu o întrebare!! Ieri am ieşit cu capra un traseu scurt Mihai Bravu-Prundu toate bune şi frumoase!!azi pornesc capra şi ascult motorul şi numai sună la fel că ieri,adică mers normal şi se aude o bătaie în el de zici că se rupe în 2 motorul,cu riscul de a strică motorul de tot am ieşit cu ea puţin să văd ce se întâmplă,trage la fel de bine,dar şi în turati mari mai tare se aude bătaia,ulei am peste nivel în ea!!care ar putea fi cauza???mulţumesc
  10. Salut ma intereseaza si pe mine cateva pareri despre uleiul silkolene fuchs(pentru absolut totul,furca,motor,cutie viteze) pentru un ktm 450 exc an 2005??? Il foloseste cineva,se merita sa iau asa ceva sau altceva???ceva recomandari??
  11. mersi,ai si tu dreptate cu farul dar pentru inceput zic ca e mai bine cheala ca sa nu ma coste mai mult dupa!!la multi ani si sa ne auzim cu bine!
  12. se potrivesc plastice pe capra asta a mea,mai noi de 2005 ca din 2005 nu gasesc,am gasit ceva din 2012 de la UFO ???vreau sa ii pun altele,fara far si de tavalela,ca sigur am sa dau cu ea de pamant de multe ori:))))) si ma intereseaza un scut de aluminiu de unde pot gasi asa ceva?
  13. ma conectez dupa faceebook!!ce vrei sa sti si iti spun!la multi ani!
  14. acum am inteles despre ce e vorba!nu este cablu de la roata la speedmeter!!daca poti sa ma ajuti cu o poza cu cablu ar fi minunat,dar nici h nu inregistreaza,posibil sa fie dereglat??a stat un an fara baterie!!mersi si sper sa nu supar pe nimeni!!vreau sa stiu cat mai multe despre ea,sa pot sa imi cumpar tot ce imi trebuie pentru revizia din vara,cand revin in tara!!la multi ani!
×
×
  • Creează nouă...