Sari la conținut

Cristi Narcis Rosoga

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male

Cristi Narcis Rosoga's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. da, problema s-a rezolvat..era de la lant...defapt e ceva normal, trebuie doar sa fiu mai atent cu acceleratia. As mai avea inca o intrebare, fiind incepator ca si motociclist dar si ca posesor de suzuki bandit (600S) intrebarea este urmatoarea: Ce trebuie controlat periodic la aceasta motocicleta sau ce trebuie schimbat? la cati km se schimba uleiul? la cati km se unge lantul? la cati km se face sincronizarea carburatoarelor? la cati km se schimba bujiile? cam cati km rezista un set de anvelope noi? si ultima intrebare, cati km poate rezista un motor de bandit 600 avand in vedere ca al meu are deja 45.000 km? intrebari ar mai fii multe..poate mai primesc de la voi cateva indici, cateva pareri.
  2. vreau sa zic ca in momentul cand las acceleratia moale de nu mai accelerez apoi accelerez din nou dar foarte incet nu tare...simt un soc puternic te impinge pentru un moment foarte tare motocicleta si asta este inconfortabil mai ales daca faci un viraj la stanga sau la dreapta in momentul cand vrei sa accelerezi din nou te poate dezichilibra.e o senzatie ca si cum cineva te-ar lovii din spate. » Post actualizat in 21 Feb 2015 06:36 dece in treapta unu si doi? pentru ca le folosesc cel mai mult in oras, mai ales in aglomeratie trebuue sa accelerezi si decelerezi continu...iar in momentul cand vrei sa accelerezi putin (bum) parca cineva te loveste din spate... face si in celelalte trepte doar ca nu are atata putere sa te zbiceasca dar se seimte
  3. salutare. am achiziționat de curând un bandit 600S din 2004. si am o intrebare lagată de acceleratie. în treapta 1 sau 2 daca o tin la relanti si apoi vreau sa accelerez incet zbiceste foarte tare. dece? » Post actualizat in 20 Feb 2015 09:07 de curand am vrut sa scriu dar s-a modificat singur
  4. em mers cu honda hornet si cu cbr600 si kawasaki zx6r pozitia de condus mi-a placut cel mai mult la hornet dar sper sa fie la fel si cu suzuki bandit, avand in vedere ca sunt amandoua din aceeasi clasa.
  5. salutare!!! Ma adresez detinatorilor de suzuki bandit 600S. Intrebarea este urmatoarea: Este vre-o diferenta de pozitie si/sau confort intre modelul S si cel clasic? Si ce imi mai puteti zice despre acest motor: consum,fiabilitate...etc Intentionez sa il folosesc pentru calatori mai lungi de 2-3 ori pe an dar si in fiecare zi pentru plimbari mai scurte. Pana in primavara vreau sa cumpar unul. Modelul din 2000-2003 Multumesc!!!
  6. salutare!!! Ma adresez detinatorilor de suzuki bandit 600S. Intrebarea este urmatoarea: Este vre-o diferenta de pozitie si/sau confort intre modelul S si cel clasic? Si ce imi mai puteti zice despre acest motor: consum,fiabilitate...etc Intentionez sa il folosesc pentru calatori mai lungi de 2-3 ori pe an dar si in fiecare zi pentru plimbari mai scurte. Pana in primavara vreau sa cumpar unul. Modelul din 2000-2003 Multumesc!!!
×
×
  • Creează nouă...