Sari la conținut

Costel Mihai

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Suzuki Gsr 600
  • Numar Moto
    B 599 CCO

Costel Mihai's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. da, inca le mai am... pentru ca nu am mai intrat demult pe aici. dar pot lasa un nr de telefon. o723.78.6543
  2. multumesc frumos nea Gabi:) nu am mai sunat de dimineata ca am facut rost aseara de la un prieten. multumesc frumos si tot respectu`! voi nimic? iesiri din Bucuresti?
  3. mi pleaca cineva, cumva pe undeva? ma plictisesc pe acasa...
  4. ee,.. daca tot e sezon si ies la plimbare, ma gandeam sa dau o fuga pan` la mare. ce sa zic, am cautat la benzinarii, ajuns pana la nor auto si ciuciu spray de lant
  5. Da? uite ca la benzinarii nu m-am gandit... dar nu sunt sigur ca or avea ceva bun. motul, motorex, alea alea... dar, incercarea moarte n-are. ms.
  6. Dragii mei. ma ajutati si pe mine cu un pont? vreau sa dau o fuga maine pan` la mare, sa pun ceva bronz pe picioarele astea ca-s cam slab colorate:). nu asta-i marea problema ci mi-am dat seama ca nu mai am spray de lant. Are cineva ceva cunostinte unde pot gasi de cumparat un spray??dat fiind ca astazi e sambata? multumesc!
  7. salut. am 2 cauciucuri. uzura 50% brigestone batlax. 180/55/17 (73W) si 120/70/17 (58W). precizez ca iarna aceasta cu reducere de 30% pretul lor era undeva la 800 lei, noi. Eu dau cu 100 cauciucul. 170 daca se iau aman2 de acelasi cumparator. Au fost montate pe un Suzuki Gsr 600.
  8. Da, stau prin zona. chiar la podul Constanta. Ce, am service moto pe langa pod? si io nu stiam? la wolf, am dar mailuri, nu raspunde nimeni, am trecut pe acolo si sunt "portile" inchise. pana mea....iar pana in rosu, pentru 50 lei mai ieftin, nu renteaza, parerea mea...
  9. Salutari. Tinand cont ca sunt nou pe aici, vreau in primul rand sa va urez un an nou fericit, un nou sezon minunat si asfalt uscat. in al 2 lea rand, am si eu o dilema. imi poate recomanda careva pe cineva pentru servisare furca Suzuki Gsr 600 k6?? Va multumesc.
×
×
  • Creează nouă...