Sari la conținut

Mitza Sb

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Mitza Sb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Concursul acesta e pentru cei ce au motociclete de enduro, dispun de 1 l de ulei 4t respectiv 2t, nu sti cum sa-ti spun...dar eu unul daca vad ca la un concurs nu-mi convine ceva nu dau share si nu comentez aiurea...mi se pare mie penibil ca te trezesti sa comentezi aiurea. Poti sta frumos in banca ta, si te uiti la alta postare de pe motociclism.ro O zi buna iti doresc.
  2. Asociatia sportiva Crazy Fox pune la bataie un super concurs. 1l ulei amestec/1l ulei de motor (in functie de motocicleta castigatorului) PLUS 1 spray de lant off-road, din gama MOTOREX. Tot ce trebuie sa faci e sa dai un share pe facebook la postarea aceasta click AICI Castigatorul va fi ales prin extragere aleatorie.(https://www.random.org)
  3. In perioada 1 - 2 august 2015 va invitam la Hasag, Sibiu, la prieteneasca anului 2015. Vom pune la bataie doua clase (hobby, expert), iar sambata un prolog creat astfel incat sa fie posibila parcurgerea lui indifierent de competentele pe care le are fiecare rider. Duminica incepe actiunea off-road, traseul va fi de aproximativ 60 km, unde clasa A v-a avea de parcurs de doua ori traseul, adica 120km in total, marcat cu benzi, sectiunile HARD vor fi delimitate de CP-uri. Fiecare rider va fi cronometrat doar pentru a vedea timpul efectuat pe traseu. Tabara va fi in zona prologului, riderii pot veni cu corturi sau rulote. In zona taberei veti putea gasi: terasa, mancare, etc. Motocicletele vor fi introduse in "parcul rece" unde vor fi luminate si pazite de catre S.C. TRANS GUARD S.R.L. Va asteptam la start si am aprecia daca v-ati inscrie pe link-ul de mai jos. http://rockthehill.ro/inscrieri Mai multe informatii pe http://rockthehill.ro sau http://facebook.com/efrth Premii oferite de: reteaua MYMOTO, MOTOREX, AKASHA ENERGY DRINK CEVA POZE(CLASA A) VIDEO
×
×
  • Creează nouă...