Sari la conținut

Mihai Mtz

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Tulcea
  • Carnet moto din
    2015
  • Motocicleta
    Ducati Monster

Informații profil

  • Interests
    tot ce are roti!

Mihai Mtz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salut baieti!de curand am dat jos cricul de pe Monsterul meu,sa curat zona deoarece era plina de vaselina si mizerie!Cand am dat sa pun cricul la loc supriza, lovea schimbatorul in el.mai exact fix in arc!e vorba despre acel model care sare singur! Se poate sa imi dea cineva o poza detaliata a acelei zone sa vad care e diferenta? eu acum merg cu un surub bagat pe post de opritor dar nu mai sta cricul inchis! precizez ca pozitia schimbatorului nu a fost schimbata!
  2. voi incerca cu un filtru universal cum erau alea de dacie transparente!carburatoarele au fost curatate si reglate/sincronizate!
  3. da.tot timpul face asa.dar cel mai mult cand e rece!as putea sa inlocuiesc filtru de combustibil cu unul universal?
  4. da voi pune maine un fitru de aer normal sa vad daca problema poate fi de acolo,si voi inlocui filtrul de combustibil!Multumesc f mult pt ajutor!
  5. am uitat sa precizez ca eu am filtru de aer sport )
  6. da tobele sunt stoc! tot in filtru de aer se aude si la mine,dar am inteles ca acel pocnit se aude din carburatoare! Si parca face dupa tipar!o las in a doua in frana de motor si cand turatia scade si dau sa o accelerez din nou face "poc" de 2 ori si a plecat!
  7. Salut baieti!Am tot citit zilele astea diferite topicuri pe aici referitor la o problema care o am dar vad ca tot nu reusesc sa ii dau de cap!In ture mici cand o accelerez imi face detonatie in carburator, mai exact se aud niste pocnituri,2 la numar, moment in care motorul si intrerupe putin!am incercat sa schimb bujiile Champion RA4HC si RA6HC, am verificat distributia, am sincronizat carburatoarele, am curatat carburatoarele, am reglat amestecul de aer/combustibil! Cu toate astea tot nu pot sa scap de acea mica problema!Imediat cum urca putin in ture trage fara nici o problema!E vreo problema sau asa se comporta motorul asta in ture mici?
  8. adica sa trag de fir?)) » Post actualizat in 24 May 2015 08:18 cam asta e problema.am vazut ca tija de la acel senzor nu mai functioneaza cum trebuie ma gandesc sa inlocuiesc acel senzor cu totul.se gasesc usor sau vin doar pe original?
  9. eu am scos senzorul acela si am tot apasat pe el dar la fel nu s.a intamplat nimic.iti voi trimite maine o poza canf ajung la ea!ms!
  10. Salut baieti! azi am demontat frana de picior sa o vopsesc deoarece era intr.o stare f proasta! Cand am pus totul la loc am observat ca lumina de la frana de picior nu mai functioneaza! Are cineva vreo idee cam care ar fi problema? Multumesc!
  11. Salut baieti!Pentru un Ducati Monster de 600 din 1999, ce bujii recomandati!un cod daca se poate sau un reper sa stiu ce sa comand!Multumesc!
  12. un site sau un magazin care livreaza si in tara piese pt monstere,ma intereseaza curelele de distributie in special imi poate zice si mie cineva?Multumesc!
  13. Asta voi face maine!Voi reveni atunci cu rezultatele! Multumesc, o seara buna!
  14. Cand apas frana la pedala stopul se aprinde,cand dau faza lunga se sting ceasurile!o sa ma apuc sa curat,dar asta am observat acum seara si era deja tarziu!
  15. Baieti,am cateva probleme electrice cred! Cand apas frana fata nu se aprinde stopul, Cand aprind pozitiile se apinde si cea spate,cand dau pe faza scurta se stinge pozitia spate. Nu cred ca sunt lucruri normale astea nu? Cu un raspuns ma poate ajuta cineva?
×
×
  • Creează nouă...