Sari la conținut

Ratonu'

Membru
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    KTM 450 EXC
  • Club
    Flofucu' Racing Team

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra,Honda xl 250 R,Aprili ETX300,YAMAHA XT 600

Ratonu''s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutari, intr-adevar slab promovat la moto. Dar...sunt cativa motociclisti care vin din traditie ,plus cei care afla de la prieteni .Anul acesta am inteles ca vine si Many Gyenes. Mai multa promovare este la masini ( http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66400-Muscel-Adventure-Trophy-2011 ) insa cu siguranta merita venit pentru traseele de exceptie . Am fost sambata cu Tony la marcat o etapa din traseul de open ptr moto......mie mi-a placut de am inebunit ( nu particip ptr ca n-ar fi etic ,plus ca am tot vazut peisajele din zona ) .Pun putine poze ..poate va faceti o idee de frumusetea zonei !
  2. Traseele vor fi superbe ! Indiferent de vreme trebuie profitat !Mai ales ca se apropie vremea de pauza e iarna..trebuie speculate ultimele sanse!
  3. Din cate stiu era Plaiul lui Patru ! Nu cred ca gresesc ,dar o sa-l intreb pe Tony in week end iar daca imi spune altceva o sa postez aici !
  4. Pe 14 Mai am iesit (ca aproape in fiecare sambata) la o tura prin imprejurimile Campulungului. Initial am fost 3 (Gigu ,Iomut si Radu) iar pe traseu ne-am inmultit . Am urcat prin Stramtu si am coborat la cabana Voina ...fix la ora mesei si la ora ptr 2 beri ( mai multe pot spori curajul peste limita sigurantei)............. Dupa pauza ..am plecat spre stana unde reparau de zor baietii de la Salvamont .Urcare de vis ..de aia n-am nici o poza de pe urcare ..prea frumos ca sa ma pot opri .Dar am prima poza de la sosirea lui ..Tony Si iata cateva din imprejurimi,pacat ca n-am fost niciodata un fotograf talentat..dar chiar si asa se cam intelege de ce eram extaziati cu totii ., Unii dintre noi au ramas la stana ....eu cu Gicu si Ionut am coborat din nou la Voina ,am alimentat din nou cu o bere :cheers: si pe la 8 seara am reintrat in viata de familie .....pana sambata viitoare :D
  5. Multumesc ! Sper sa fie vreme fara ploaie si sa vina cat mai multi (si spectatori si participanti) !
  6. Stiu ca in acest week-end (9-10 aprilie 2011) ar trebui sa se desfasoare la Campulung Muscel,pe dealul Matau ,etapa a -III-a a CN de Endurocross. Publicitatea e destul de slaba de aceea rog pe cei care au detalii sa ni le faca cunoscute aici ! Multumim !
  7. Vreau neaparat ceva mai usor...nu ma mai dau deloc pe strada ..M-am dus incet incet spre hared enduro,imi place tare de tot...aproape de nebunie.Daca as avea bani as pastra-o dar ..asta e!
  8. Traseele sunt incredibile, am mers cu Tony pe ele de cateva ori .Peisje superbe,urcari si coborari care solicita toata tehnica de endurist....merita sa vi chiar fara a avea pretentii sa castigi un loc pe podium si un premiu.Eu ,din pacate vin doar ca spectator,nu am cu ce ma da(vreau sa vand vechile harburi si sa inoiesc flota moto) ..si nici nu cred ca as face fata la tot ce se intampla pe acolo .Posibil sa tin companie la bautura ,seara(acolo de obicei fac fata ). Astept sa va vad pe traseu...BAFTA!
  9. O vand.....ieftin ...aproape moca ! am nevoie de bani sa iau una mai noua ....ma dau acum cu niste meseriasi si cam raman in urma ,,,ca-i grea fata de a lor..dar pt inceput a fost super!
  10. Bai baieti...bai...nu-mi vine sa cred.! Bine ca a fost doar atat si putem rade !Suuuper tare !
  11. Bravo ! Cred ca e cel mai frumos montaj de anul trecut,sau o fi de la faptul ca n-am mai iesit la padure cam de multicel...nu stiu decat ca-i tare frumos oricum. ,,Show must go on"..hai ca vine primavara acus ,acus.
  12. Ti-as da cu placere ,dar ar trebui sa-ti trimit capul lui Tony . Acolo-s hartile ! Daca mai fac traseul o data singur poate reusesc sa schitez o harta da' n-ar fi usor deloc.Oricum mai e ceva pana incepe sezonul si atunci mai vorbim ...poate marim grupul..Mai multi enduristi,mai mare distractia!
  13. Eu nu apar nicaieri,de abia am avut timp intre doua cazaturi sa scot telefonul sa fac 2-3 poze ,ce rost avea sa-i mai rog pe ceilalti sa-mi faca si mie o fotografie.Spre sfarsitul celor 7 ore de mers aproape continu nici nu am mai incercat sa apas pe vreun buton pentru ca nu-mi mai simteam degetele,de fapt nu-mi mai simteam multe periferice, din cauza efortului...dar ce mai conteaza..a fost super tare si abia astept sa vina primavara,sa pornim iara!
  14. Sambata trecuta,pe o vreme de primavara ,am reusit sa ne adunam 6 motociclisti,de toate varstele si cu capaciatati de a se descurca in teren tot la fel de diferite.La capitolul profi :Tony ,Robert si Gigi ,iar la capitolul amatori (dar cu deosebite sperante) Radu(eu),Nea Preda si fiul lui.Ca de obicei cand programez o iesire condusa de Tony am luat in calcul un plin de benzina ,multa apa in rucsac ..nimic de mancare (ca nu te lasa nici sa respiri)si bineinteles multa ambitie. Exact cum ma asteptam ne-am intalnit cu toti ,am plecat pe un traseu nou ...si am fost primul care a cazut intr-o coborare dar fara mari repercursiuni.Am continuat ziua cu urcari si iar coborari si iar urcari ...cazaturi cu duiumul...la un moment dat am crezut ca raman fara aer de cat efort am facut la o urcare (dementa pentru mine ..,,autostrada" ptr. Tony) dar baietii m-au ajutat si am plecat mai departe..a meritat din plin ptr ca intr-un final am ajuns in golul alpin din Iezer...splendoare.Nimeni nu avea camera foto....nici nu credca ajungea intreaga ..noroc cu telefonul (la care am sters obiectivul la sfatul anterior al unui prieten de pe forum),,,,,,,,,,,,,,, Dupa ce am ocolit creasta, prin zapada care a fost pe alocuri destul de mare, am coborat inspre Rausor pe o panta pe care pe jos mi-ar fi fost greu sa o cobor in mod normal( chiar si pentru Tony a trecut de la categoria ,,autostrada" la categoria ,,floare la ureche")...si de acolo ..s-a facut intuneric .Bineinteles dupa ce in timpul zilei mi-a cazut scutul de la Xt -ul meu , acum ca a venit noaptea nu mi-a mai mers farul asa ca ultimi 10-15 km i-am mers doar cu ajutorul tovarasilor mei care m-au flancat ca sa am lumina de la ei si sa nu orbecaiesc ca un liliac. Una peste alta ,7 ore de enduro,crampe musculare in toate cele patru membre ,vanatai pe ambele picioare....dar a fost mai frumos ca o partida de sex ......si a durat si mult mai mult.
×
×
  • Creează nouă...