Sari la conținut

bicaovi

Membru
  • Număr conținut

    201
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Alexandria
  • Carnet moto din
    2015
  • Motocicleta
    Cruiser 125

Informații profil

  • Interests
    moto,gym,cars and girls

Vizitatori Recenți Profil

746 citiri profil

bicaovi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. De la solenoid nu cred ca e, ca actioneaza electromotorul, o sa dau comanda de o bujie ngk originala, ca asta de am luat-o de la un magazin nu prea e cine stie ce, daca schimb bujia si tot imi porneste greu la pedala, o sa incerc sa ii masor compresia, vedem unde, dar daca sa zicem nu ar avea compresie desi nu cred, ce s-ar putea face?
  2. Da, fluctuatia turometrului nu se resimte in mersul motorului, de aceea am exclus ca ar fi ceva pe partea mecanica. O sa caut maine CDI-ul dar nu stiu cum arata, plusul de la baterie duce la un fel de solenoid...
  3. Am incercat sa o pornesc la automat dupa ce am pornit-o la pedala,degeaba, electromotorul invarte destul de repede,treaba e ca ultima data nu a pornit destul de usor nici la pedala,cred ca de la bujie,ca nu datea semn sa porneasca,motorul nu cred ca are probleme, deoarece merge ok ca si inainte, ce e stricat la ea afecteaza si acul de la turometru ca tot fluctueaza nu sta pe loc, mai si cade cateodata...chiar nu stiu ce sa ii fac, sub sa nu s ar vedea vreun cdi...
  4. ai explicat chiar bine, mi-a placut cum ai editat
  5. Scanteia e la fel si la pedala si la automat, treaba e ca nu stiu unde e CDI-ul, se gaseste in comert asa ceva?
  6. Astazi am pus voltmetru parelel si i-am dat la automat, arata 11 deci nu stiu daca ar avea electromotorul probleme. Da, porneste si fara baterie. Scanteie am si la automat si din pedala, cam rosiatica desi e bujia noua ngk, o sa mai cumpar maine inca o bujie sa vedem...
  7. Scanteie are dar cam rosiatica, o sa incerc sa masor cu voltmetrul in timp ce ii dau la automat, il pun in paralel cu bateria, am inteles de la cineva ca daca ar avea sub 9v ar putea fi de la electromotor are ceva in scurt si fura curent...sunt curios daca s-ar putea repara :-?
  8. Am pus voltmetru pe baterie, arata 12 si ceva...
  9. Nu cred, daca trag de acceleratie cand ii dau la automat da semne, nu de pornire dar ca si cum s-ar ineca, nu stiu cum sa explic...
  10. Bateria e incarcata, dau la automat cred ca si 10 minute cu ea dar degeaba ca tot nu porneste la buton, releul incarca, nu ar avea probleme.
  11. Salut, am un daelim vc125f si nu mai porneste la automat de cand m-a prins ploaia duminica trecuta (m-a plouat cam 50km), am schimbat bujia, bobina si bateria dar degeaba, la pedala porneste si merge normal motorul desi acul de la turometru variaza cand e la relantiu si cade cateodata dar cand accelerez urca fara probleme(acul nu afecteaza intr-un fel mersul motorului la relantiu sau in turatie), cand dau la automat se aude electromotorul ca invarte normal dar nu da vreun semn sa porneasca.Ce sa aiba ? Cred ca ceva electric mai mult ca sigur :|.
  12. Careva pasionat de „vechiul” counter-strike 1.6 ? Sper ca de craciun sa bage iar oferte , ar merge un cs:go la 5 euro ca oricum la fallout 4 nu ma gandesc ) mai jos de 20-30 euro nu cred ca il lasa .
  13. Cred ca este inmatriculata , in topic-ul acesta : /index.php?/topic/731971-honda-xl-500/&do=findComment&comment=4062194 se vede clar ca are numar .
  14. Cred ca moto era Suzuki GS500 , am vazut de dimineata ceva la stiri.
  15. Explica-mi si mie ce informatie falsa am oferit ?
×
×
  • Creează nouă...