Sari la conținut

DeAngello

Membru
  • Număr conținut

    68
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de DeAngello

  1. Fara suparare, cand am postat reply-ul, eram cu un picior in pat si cu capu' pe bulgari de oboseala. Cred ca sunt ultima persoana careia ai putea sa-i atribui analfabetismul. Daca alocai 2 minute din cele 14 secunde cat ti-a luat sa ma etichetezi ca analfabet, citirii Eventului, ai fi constatat fix contrariul afirmatiei tale! But, even so, daca pe fondul unei scapari care a rezultat in lipsa unei cratime, ai stabilit ca este cazul sa ramai la simfonii, si ca piesa mea face subiectul analfabetismului, by all means, be my guest, si fa ce-ti incanta principiile! Da, in absolut TOATE piesele rap/hip-hop, subiectul dezbatut este bunastarea sociala (smecheria) si proliferarea sexuala (futareala). "Total de acord", ca nu exista piesa hip-hop, creata in ultimii 30 de ani, care face nota discordanta Nu exista piese care dezbat dezordinea sociala, temperamentul dictatorial al guvernantilor, subiecte de interes social, dragoste, etc. Sunt interzise prin "lege", la coada la Hanu' Drumetului✌ Intru totul de acord ca ar fi edificatoare, insa, din motive lesne de imaginat (copyright) etc, in stadiul asta, nu pot s-o postez fara o inregistrare oficiala Ca nu ma dureau 5 mb s-o uploadez Dar, inteleg argumentul si-l validez, chiar daca, momentan, nu am solutie! Nu stiu de ce ai impresia, dar am impresia, pe buna dreptate, ca ar trebui sa asculti mai intai de toate, piesa, si apoi sa-ti formulezi impresii Intamplare face ca piesa sa fie formulata FIX in antiteza cu "golaneala" care face subiectul Absent - Doua "roate" Trust me, it's not like that!
  2. Da, vad ca va arde de bascalie, desi HABAR n-aveti cum este formulata piesa. Daca parerea voastra e ca rapul este manea nigga style, asa sa va ajute Dzeu Va salut, bucurativa de "simfoniile" de la radio Rog un admin sa STEARGA topicul!
  3. Salutare, neamule motoretistic! Subsemnatul, motociclist de vreo 12 ani, s-a gandit sa-si puna talentul la sapa si sa compuna o piesa adresata problemelor, prejudectailor si opiniilor refractare de care toti ne-am lovit de cand suntem motociclisti. Doresc sa fac pe aceasta cale o invitatie, colegilor care au dispozitia si placerea sa participe la filmarile videoclipului aferent. Filmarile vor avea loc VINERI 03.07.2020 (weekendul viitor), pe platforma Universitatii Romane de Aparare Carol I, la Academie la Eroilor, dupa cum poate o stiti mai bine, incepand cu orele 21:30. Las aici link-ul Eventului pe care l-am creat special pentru filmarea videoclipului, in care sunt descrise si listate toate detaliile. Va mulltumesc si va doresc ASFALT USCAT! https://www.facebook.com/events/269162247850105/
×
×
  • Creează nouă...