Sari la conținut

Runner98

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Austria
  • Motocicleta
    KTM EXC 525

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Rieju Mrx, Gilera Runner, Piaggio Zip, KTM, Husaberg

Runner98's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Iti dai seama ..pentru o tura nu imi dau seama.. Dar de mancat manca sigur mult.. Dupa ce il fac pe tot il scot la plimbare sa vad cat ma tine un plin )
  2. Am iesit cu el mai devreme putin. L-am alergat pana la 100 si ceva .. mai mult nu am mai avut unde ca nu e inscris si imi e frica sa nu faca careva reclamatie. Nu am nici filtru de aer pe el momentan. Astept muzicuta si filtrul sa le montez dupa sa il reflez si vad la urma ce va fi.
  3. De ce e prea mare ? Ce problema poatw fi daca e prea mare ?
  4. Malossi airsal 70 Transmisie toata naraku cdi malossi carb 28mm tot naraku bujie noua filtre furtune Cred ca muzicuta nu ma inchide. Inainte sa iau eu scuterul a stat aproape 5 ani, Am plecat calare pe el dar se simtea ca e obosit . Am comandat si trebuie sa primesc zilele astea gat admisie muzicuta si ce mai e pe acolo. Deci se poate si un raspuns normal. Multumesc frumos ! ! ! » Post actualizat in 06 Apr 2015 19:12 Salut. Multumesc frumos pentru ajutor ! Carburatorul l-am montat ieri, carburator nou nout. Cred ca muzicuta nu mai inchide bine. Scuterul a stat mult timp. Montez muzicuta noua si revin cu informatii Multumesc.
  5. Esti penibil prietene daca iti pierzi timpul pe forum cu raspunsurile astea.
  6. Mersi frumos ! Ai fost un "mare" ajutor ! 1.Sunt in Austria ! Atelierele de scutere sunt foarte rare, la distante destul de mari de unde locuiesc eu, manopera porneste la cel mai ieftin atelier de la 75€\ora.+MASINA+REMORCA+ COMBUSTIBIK. 2. Daca nu stiam sa pun in practica un sfat presupun ca nu stiam nici sa schimb un furtun. Mai sus am precizat ce am pus nou pe el, EU AM PUS ! 3. Decat sa te fi obosit sa imi scrii mergi la un "mecanic" mai bine sareai peste topicul asta ! Multumesc pentru ""AJUTOR""
  7. Salutare ! Revin cu o alta problema legata de tuciul meu...Am o GIlera Runner 50 din '98 racita pe aer. Recent am schimbat set, ambreiaj, role , variator, carburator si toate cele .. Dupa ce am scapat de problema electrica am dat de alta problema. Cum ar fi ..Carburator reglat la 3 ture aer ( set 70cc ) porneste la sfert, sta la renlatii daaaar cand trag de gaz mai mult de jumate trage sa moara si daca nu ii dau gaz usor de cateva ori moare..Si nu inteleg de ce !?!?! Am incercat cu filtru sport, dupa cu cel original cu burete malossi. I-am inchis aerul de tot la deschis de tot.. Cred ca in curand fac un foc de tabara din el si am rezolvat-o .. Ma omoara mersul cu autobuzul in tara asra ! Deci.. va rog mult, daca aveti idee in mare ce poate fi recomandati-mi si mie var rog. Multumesc anticipat !!!
  8. Asadar...dupa indelungi cautari, curatari si papuci etc am gasit... A trebuit sa demontez toata motoreta din nou sa i-au fiecare fir de la cap la cap si sa imi dau seama ca mufa de la, lampa stopului era cu probleme !!! Am taiat, alti papuci alte mufe si gata. Si gata si nervii mei. Multumesc de ajutor !
  9. Nu are nici un fel de improvizatie pe ea. Ea instalatia "curata"asa cum a iesit din fabrica. Chestia e ca la electrica nu am umblat si inainte sa il desfac mergea perfect. Lampile spate sunt conectate toate printr-un singur stecher. Farul la fel. Semnalele au 2 fire fiecare s.a.m.d. Multumesc pebtru raspuns !
  10. Salut. Sunt proaspatul posesor ai unui cont pe motociclism.ro intervin cu o problema legata de actualul meu scuter. Mai pe scurt am o Gilera Runner 50 din 1998 racita pe aer. Problema este urmatoarea : de curand l-am facut pe tot bucati incepand de la carene pana la motor. Am vopsit ce a fost de vopsit, am refacut motorul si surpriza. Astazi in sfarsit cand l-am montat pe tot la loc l-am pornit de la buton fara probleme, am aprins farul, dar cand am dat semnal mi-am dat seama ca are un scurt. Palpaie atat si semnalul cat si farul, iar pe partea dreapta nu merge semnalul deloc. Daca v-ati mai intalnit cu asa ceva am rugamintea sa ma indrumati si pe mine cat de cat ca sa nu ma apuc iar sa il fac bucati. Multumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...