Sari la conținut

Ionut Lucian Ionut

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ionut Lucian Ionut

  1. Sunt din Drobeta Turnu Severin, o sa va fac o vizita anuntata din timp. Mai intai trebuie sa gasesc o remorca. Multumesc!
  2. Va salut! Am nevoie de incarcare completa pentru CZ 175, model 450 din '61. Am incercat de n ori sa ii dau de cap, dar tot nu vrea sa functioneze incarcarea. Nu mai stiu ce sa ii fac, deci vreau sa ii schimb cu totul dinamul. Daca puteti sa imi dati detalii despre adaptarea altui sistem mai eficient, va rog sa ma ajutati! Multumesc! » Post actualizat in 18 Apr 2016 19:33 Domnule Ivan pedala, imi permiteti sa va fac o vizita in Tg Jiu sa incercati sa treziti incarcarea la CZ-ul meu? Pe aici pe la mine nu gasesc cunoscatori.
  3. Multumim pentru impartasirea gaselnitei! Oare se potriveste si la motorul de 175 model 450? Sunt identice la biela?
  4. Ok, multumesc frumos! Avand in vedere ca anul asta o sa merg cu racheta din avatar, CZ 175cmc 450 din '61 (la anul o sa iau un Shadow, Doamne ajuta!), deci viteza maxima 90, 100 km/h, chiar nu e suficienta casca asta? Va rog sa imi spuneti sincer, ca sa stiu ce fac in continuare. Cat despre schimbatul la 4-5 ani, asta se aplica in cazul castilor folosite intens(din cauza transpiratiei, cosmeticelor, soare, frig, ploi, etc), nu si in cazul celor care au stat in magazin sau in dulap acasa.La cele nefolosite, viata e de 8 ani, conform producatorilor(pe bune sau pe strategie de marketing, nu stim sigur). DECI, avand in vedere ca sunt cuminte, atent mereu la tampiti care mi-ar sifona bijuteria, chiar tin la moto enorm, fara slalom nebun printre masini prin oras, genul de motociclist cu stil batranesc, domol, si avand in dotare o ditamai herghelia de vreo 12 cai batrani, dar sprinteni, e suficienta casca asta? Sau daca nu, ce full-face imi recomandati la o valoare de 100 euro, care sa se si potriveasca un pic macar cu stilul CZ-ului?
  5. Salut! De HJC CL-ST ce ziceti? Cine a avut/are? Sharp-ul nu arata prea bine la impact lateral... Ideea e ca numai ce am luat una negociata la 180 lei, e ca noua interior/exterior, viziera perfecta, purtata foarte putin, dar pt ca e fabricata in 2008, nu am vrut sa dau mai mult. De zgomotoasa, e zgomotoasa..fata de un Nolan N60 pe care il am. Uimitor.. In rest, va las pe voi. Sunt curios ce "afacere" am facut cu ea. De precizat si ca nu sunt vitezoman.
  6. Salutare! Uite ca va inselati....apar si eu aici printre "comunisti"! » Post actualizat in 26 May 2015 16:38 Dar unde sunt toti?! Am ramas singur?
  7. Ia uitati ce am eu aici! Am avut noroc sa gasesc yala pe cadrul celalalt. » Post actualizat in 04 May 2015 13:23 Deci mai am nevoie de o yala! Cine mai are, cine mai are??? » Post actualizat in 04 May 2015 13:28 Ma ajutati, va rog, cu dimensiunile simeringurilor de la furca? (CZ 175 450)
  8. Calin_cz, domnul din link-ul tau s-a suparat si nu mai vinde nimic, deci caut in continuare kilometraj pentru CZ!
  9. Calin_cz, multumesc frumos pentru raspunsul detaliat, apreciez! (mai sufla/suflati pe lume, poate se mai lipeste un pic de bunatate, interes, rabdare, folosire bogata de cuvinte, nu replici seci si plictisite). Telescoapele sunt tefere, doar simeringurile imbatranite... Capacele...ambele au aceeasi problema. Kilometraj... un zoom pe poza arata starea estetica neplacuta. Am postat inainte, dar nu a aparut..am gresit eu ceva, poate. Semnalizarile sunt functionale, le-am luat asa pentru a fi cat mai vizibil. Tripla e excelenta, vizibila, spre deosebire de cea originala. Stiu, imi place si mie original, dar mai intai siguranta in traficul nebun din zilele noastre. Se vede comutatorul in stanga ghidonului,sub clacson. Folosesc releu de Trabant. Functioneaza in acelasi timp faza scurta/lunga cu semnalizarile si frana apasata, cu motorul pornit. Bec pozitie fata 5w, bec faze 25/25w, becuri semnalizari 10w, pozitie spate 10w, bec frana 21w=nebunie Baterie 6v 7 Ah. Multumesc!
  10. Va salut! Sunt nou pe aici, am mai postat zilele trecute, insa vad ca nu apare nimic. Scriu din nou: am si eu nevoie pentru batrinica mea (CZ 175 450 din '61) de incuietorile(lacate) de la furca si sha, capacele de la butuc fata-spate(cele mele au opritorul camasii cablului de frana rupt), simeringuri si arcuri pentru telescoape fata, kilometraj in stare buna estetic(al meu e uratel, praf inauntru, destul de sters...). Si inca o problema: la relanti motorul are o bataie,un tacanit uscat de fier pe fier, care dispare la turatie. E joc la biela? In rest merge superb. Bijuteria e cea din poza profil. » Post actualizat in 19 Mar 2015 11:39 .
×
×
  • Creează nouă...