Sari la conținut

scottman

INACTIV
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de scottman

  1. Vulcan 750 este un sport cruiser...are o ciclistica f. buna,nu mai vb. de cuplu ..in clasa lui sta cel mai bine..depinde si din ce an este.. Cu reglajul la culbutori se poate rezolva f simplu...bagi un ulei semi sintetic de la Louis...15w50,sau 20w 50,sau schimbi arcurile ...le comanzi tot la louis,sau direct la kawasaki.Ca are 2 bujii pe cilindru , e un avantaj..putine motoare sint cu 2 bujii.ii mareste puterea,nu te lasa la greu.nu-l,putem compara cu virago de 750...la kawa e forta bruta.O singura pb .ar fi cu alternatorul..daca este mai batrin..!Pozitia releului regulator de tensiune nu este cea mai inspirata..sub baterie ,deasupra tobei si in spatele motorului..se incalzeste,si in timp se arde statorul...O solutie acceptabila este schimbarea pozitiei releului...Eu i-am schimbat pozitia si nu am avut nici o pb..

    Am avut si vn 800,dar tot 750 mi-a ramas la inima..!

  2. In Bucuresti iti cer COC - Certificate of Conformity (document european standardizat). Din acest an in UE nu se mai inmatriculeaza decat motoare cu EUR2. S-ar putea sa o iei si sa nu poti sa o inmatriculezi. De obicei se gaseste o cale balcanica pentru rezolvarea situatiei. Se uita in primul rand la emisii, grup lumini, tobe/zgomot. Fara COC nu se poate, zice-se.

    Nu stiam ca cer si la motoare eu 2...pina acum nu au cerut. Mi se pare suspect..masinile se inscriu indiferent de vechime...si motoarele nu..? Trebuie sa mai cercetez pb...!

    Multam pt. informatie...!

  3. Baieti,am si eu o pb....vreau sa aduc din State un motor si am inteles ca nu toate se pot inmatricula la noi...trebuie sa aiba o anumita serie..?

    Am intrebat la RAR,dar nu am inteles mare lucru,nici ei nu stiau mare lucru..in provincie..!

    Am sunat la RAR bucuresti,dar a intrat un robot tel..Stie cineva despre ce-i vb..?

  4. La montarea farurilor suplimentare se pune releu de protectie,altfel se supraincalzeste instalatia si intrerupatorul.Indicat ar fi legaturile sa fie de un electrician auto,altfel s-ar putea sa ai pb.cu instalatia electrica.Sa nu folosesti becuri mai mari de 55w...sint suficiente ca putere,nu forteaza nici alternatorul.Indicat este sa se aprinda separat de farul mare ..tot din cauza consumului de curent...!

  5. Oka ...acum un subiect mai serios :wave: ...am stat azi de vb cu un propietar de vulcan 800 clasic din 03(Piatra Neamt)...shi omu avea o nelamurire...nu stia de unde poate sa faca rost de un set de "tobe goale"..."urlatoare"...etc pt vulcan...pt k a incercat sa faca comanda de la niste importatori da...astia kam k p la noi s-au dat pierduti cand veni vb de rasp... :blink: cu toate k omu cik ar fi fost dispus sa fi dat vreo 20 de bulioane p un set...iar in ceea ce priveste "golirea' actualelor de naduf cik nu prea ar fi posibila :blink: conform unui nene mester de motoare de prin zona... :bigstar: :haha: mestere...intr-un final l-am sfatuit sa intre shi sa ceara ajutorul lui Black...Lup alb...etc poate poate o primi un raspuns :) asfalt uscat

     

    Am eu un set de tobe Cobra pt vulcan 800.Suna bestial.Am vindut motorul cu cele originale,nu m-am indurat sa le dau pe astea.200 euroi am dat pe ele.

     

    --- Mesaj completat în 28 Jul 2007 19:38 -------------
    Putem vb.la tel...0742/492069....!

  6. Propunere pt Vulcanistii care vor un sunet mai zdravan. Din motive personale, vreau tobe negaurite. Dau in schimb tobele mele originale, dar golite de tot.

    Cineva interesat?

     

    Sau cineva care si-a pus tobe custom mai aveti tobele originale Vulcan 800?

    Am eu un set de tobe originale de Vulcan 800,noi..! Daca esti interesat suna la 0742/492069-Costel.

×
×
  • Creează nouă...