Sari la conținut

sint3tic

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

sint3tic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ok. Segmentii MZ 175 deja s-au vandut in conditiile specificate in anunt . Multumesc pentru gazduire motociclism.ro ,Topicul se poate inchide . Comentariile benefice sau carcotase nu isi mai au rostul .
  2. Nu cred ca vei reusi sa poti folosi motorul fara "alea trei inele" . Pentru o oglinda sau un stop sunt destui care scot pe usor 150 ron . Desi masinaria s-ar putea utiliza macar in scop demonstrativ si fara . Nu stiu cum s-ar defini notiunea "fime specializate" . Pana la urma se pot pune orice fel de segmenti si de drujbe si de scutere numai dimensiunile sa le aiba . Fiecare isi intretine utiliajul cum vrea .
  3. Clarificari sunt necesare : [1] Cine se decide sa nu rateze ocazia poate solicita verificare colet daca are suspiciuni . Raman la parerea ca de fapt ii ofer la un pret pur simbolic unui pasionat de oldtimere . Care nu are cum sa gaseasca nicaieri asa ceva . Nu pot sa cred ca cine vrea sa reconditioneze va cumpara segmenti aftermarket de 3 euro . Care pot crapa oricand . [2] Clientul care m-a contactat vizeaza un MZ ES 175 in stare de parasire pentru care are doar niste informatii neverificate . Care se pot dovedi reale sau nu .
  4. Hartia cerata in care sunt nu poarta inscriptii in limba germana . A existat o cutie din carton in care erau introdusi. Aceea nu rezistat timpului , Deh , sunt cca 50 de ani ... Nu are baza logica afirmatia precum ca uleiurile din acea epoca se comportau mai bine decat cele actuale pe acele motoare . Dimpotriva : la acea epoca toate uleiurile erau parafinate generand performante reduse in exploatare. Cu benzina este alta poveste : benzina din epoca , toxica , cu plumb , se comporta mai bine pe motoare oldtimer. Segmentii sunt rezervati o saptamana unui user care vrea sa ramana anonim .Daca nu se concretizeaza pretul ramane neschimbat 30 ron/buc.
  5. Segmentii nu sunt chinezarii noi sau fabricati prin cine stie ce garaj care isi zice uzina. Din aceaste categorii posibil sa existe oferte la 3 euro . Plus taxe de livrare fireste . Ceea ce ofer eu sunt segmenti originali MZ ES 175 fabricati la Motorradstadt Zschopau in 1968 . Daca gasiti in alta parte acelasi produs si la un pret mai mic veniti cu argumentele necesare . Sunt ambalati in hartie cerata si vaselina . Oricine vede ambalajul realizeaza ca asa ceva nu se mai fabrica azi . Oricine se pricepe la metal , prelucrari si tratamente realizeaza este sunt produsi in alte conditii decat ale chinezului cu marfa de 3 euro . Nu ma deranjeaza daca cumparatorul solicita verificare colet . Nu ma deranjeaza daca nu isi gasesc stapan in conditiile numite .
  6. Va inteleg . Agitati posturi pe acest thread in dorinta de a ajuta . Sunteti de admirat in privinta calitatilor omenesti care le expuneti involuntar. Ceea ce totusi pana la urma trebuie retinut este : Segmenti originali MZ 175 : 3 buc x 30 ron/buc = 90 ron . Greu ?
  7. Multumesc pentru aprecieri . Practic vreau sa ii daruiesc cuiva care sa ii foloseasca pentru ceea ce au fost conceputi acum circa 50 de ani . Chiar gratis nu se poate . Deh, si un pui de matza sau de caine daca iau de la vecinu tot las crestineste un banut ca sa fie intr-un ceas bun .
  8. Segmenti pentru motocicleta de epoca MZ 175 . Noi , nefolositi , astepand in vaselina din 1968 ca cineva sa ii utilizeze . Pret pur simbolic 29 ron/buc . Folositi forumul articolului pentru orice detalii doriti . Sau in privat pe sint3tic@yahoo.com , 0722466115
×
×
  • Creează nouă...