Sari la conținut

moldovanrares

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    suzuki dr 800

moldovanrares's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Neata. Aseara am pus un alt releu de pornire de la o alta motocicleta. a trebuit sa fac cva modificari minore dar acum porneste la fix . » Post actualizat in 30 Apr 2015 06:06 bateria e noua si incarcata ...click-aia dar nu pornea ...
  2. Oameni buni , de ce imi click-aie ' la releul de pornire cand dau sa pornesc motorul ?
  3. Andrei, am prins-o la un pret bunicel zic eu (400e) ..., vreau sa ies in weekend -uri cu gagica pe coclauri '.... pana fac rost de una cu acte in regula si de niste bani .... )))
  4. Radu , n-ar fii exclus sa fac o excursie pana la Cluj , o pot aduce numai in duba , n am acte la ea , din pacate ...
  5. Fum negru ... » Post actualizat in 29 Apr 2015 06:04 Deseara filmez si o sa-l postez ... poate ma ajutati sa o rezolv ..cu i idee , doua , trei
  6. Am inteles .. dupa studiu o sa fac practica apoi o sa revin cu detalii . Merci inca o data .
  7. Nu - i nimic Chucki , vorba aia , pasiune -i mare )) ... Acuma totusi eu vreau sa o pun la rand si cand ies cu ea sa n-am surprize sa ma lase pe undeva ca si in duminica de Paste )) ..Apropo , afuma si destul de bine cand am iesit ultima oara .
  8. Buna seara oameni buni . Pai sa o iau de la inceput ..Sunt din Beclean (Bistrita Nasaud) nou in oala dr-istilor .Motocicleta am cumparat-o de la cineva din Valea Ierii (jud.Cluj), Raducod , tu trebuie sa stii pe unde e . Am luat -o fara acte si la un pret bunicel , asta fiind parerea mea la momentul respectiv ))... Dr 800 Big (sr 42 a ) .. nu stiu ce s-a mai schimbat in ea , da cu siguranta a fost desfacuta (se vad urme pe capurile suruburilor de la magnetou).Are cablu de soc , piulita de la cablu , care se infileteaza la carburator i-am facut-o la strung pentru ca aia originala avea o fisura si nu mai statea la locul ei . Dimineata porneste cam greu , dar dupa ce motorul e cald o ia la sfert'... undeva la 4000ture intrerupe , ca si cum i s-ar opri alimentarea turata in gol dar si in sarcina.. Sunt nou si in motoare de moto dar si pe motociclism.ro , asa ca astept parerile voastre si sa aveti multa rabdare cu mine O seara faina !
  9. Bujiile sunt noi , dar am observat ca sunt negre bine dupa cateva porniri ..
  10. Salut la toata lumea .. Nu de mult am intrat in posesia unui dr 800 si deja am si ceva probleme .. undeva la 3000-4000rpm are intreruperi, turata in gol si in sarcina, oare ce ar putea avea ? (sa fie cdi -ul ) multumesc.
×
×
  • Creează nouă...