Sari la conținut

Marinus Sat

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Marinus Sat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut bro. Pai merg cu ea si in treapta 1,2 trage in mintile ei fara pic de intrerupere. Iar de la a 3 a in sus incepe sa mearga in suturi. Zici ca merge in 2 pistoane. Porneste fara probleme la rece. Iar la carburatoare mi lea curatat cineva si mi.a umblat la surubul de aer. Si nu stiu cate ture sa ii dau. Acu are 1,5 ture pe carburatorul 1 si 4. Iar pe 2 si 3 1,75 ture.
  2. Salut baieti. Am honda cbr 600 f3 si de la a 2 a pana la a 6 a merge intrerupt.ii dau gaz si merge in suturi. asta dupa ce mi.a umblat unu la suruburile de aer. Si nu ii mai nimeresc reglajul. Multumesc :( scuzati titlul. Merge****
  3. Pana la urma eu ma bucur ca nu am nimic rupt. Fierul se repara
  4. BA NENE. CAND STAI PE LOC LANGA BORDURA. SI VREI SA FACI STANGA, NU TE ASIGURI IN PLM DACA VINE CEVA DIN STANGA DUPA BANDA?. E UITE CA CONSERVARUL NOSTRU SA UITAT PE CONTRASENS. DACA IN LOCUL MEU ERA UN TIR???? (BANDA ESTE FOARTE LATA. INCAPE R.A.T.B.U si O MASINA PARALEL) ... El a facut stanga in timp ce treceam pe langa el. Motorul sa dus intr.un ghivevi parca pe partea stanga. Mai mult ma sterpelit.. iar eu i.am luat oglinda cu capul si m.am dus. Dute tu pe prelungire,stai langa bordura si fa stanga pe o straduta. Dupaceea vedem cine este de vina,ok?
  5. Bine bai. Cum ziceti voi. Voi ati facut accident si ati vorbit cu politia.
  6. Bigfatass ai fost tu cumva pe mobra??? Nu coae,eu sunt cel lovit. Nu am iesit dupa axa drumului. Omu a iesit din coloana fara sa se asigure. pentru ca nu mai avea chef sa o stea in aglomeratie si vroia sa o ia printre strazi. Bai nu mai vb ma aiurea. Cum pnm sa fiu pe contrasens daca acolo este trecere de pietoni. ERA LANGA BORDURA,VORBEA LA TELEFON SI A FACUT STANGA FARA SA SE ASIGURE. NU MAI VORBITI FRATE PROSTII. » Post actualizat in 17 Feb 2016 17:05 Bigfatass ai fost tu cumva pe mobra??? Nu coae,eu sunt cel lovit. Nu am iesit dupa axa drumului. Omu a iesit din coloana fara sa se asigure. pentru ca nu mai avea chef sa o stea in aglomeratie si vroia sa o ia printre strazi. Bai nu mai vb ma aiurea. Cum pnm sa fiu pe contrasens daca acolo este trecere de pietoni. ERA LANGA BORDURA,VORBEA LA TELEFON SI A FACUT STANGA FARA SA SE ASIGURE. NU MAI VORBITI FRATE PROSTII.
  7. Salut baieti. Omul vorbea la telefon si nu sa aigurat. A vazut ca nu este nimic pe contrasens si sa gandin sa faca stanga fara sa se asigure. Politia a spus ca el este de vina pentru ca nu sa asigurat.
  8. Are scateie perfecta si invarse si cu socul tras. Eu o am din septembrie si nu am verificat supapele. Bujiile mentionez ca sunt Noi fisele schimbate ulei schimbat... Nu vrea sa o ia cand e rece de loc. Am descarcat baterie de masina si de geaba . Cred ca o sa ii fac un test de compresie. Carburatia este reglata... De tras trage la fel de bine, adica nu am vazut vreo diferenta la mers de cand face figuri.
  9. Le.am incalzit cu butelie mica si le.am curatat dupa cu perie de sarma
  10. Salut baieti, am o problema cu un f3. La cald porneate perfect iar cand este rece doar imponsa in panta. Am schimbat fise, bujii, am incalzit bujiile si de geaba..
×
×
  • Creează nouă...