Sari la conținut

Jnn2015

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Jnn2015's Achievements

  1. Multumesc frumos pentru sfat! Eu as dori totusi sa o vad si sa ma conving, dar as avea nevoie de o persoana mai priceputa decat mine care bineinteles ca va fi recompensata
  2. Buna ziua colegi! As avea nevoie cu un contact daca cunoasteti pe cineva, de preferinta mecanic, care m-ar putea ajuta sa verific un chopper. Eu nu sunt din Bucuresti si nu cunosc pe nimeni in zona care m-ar putea ajuta, si nu am mai detinut vreodata o astfel de motocicleta, deci nu am idee despre cum ar trebui sa se comporte sau sa arate astfel incat sa iau o motocicleta in stare buna de functionare. Vanzatorul nu a dorit sa se deplaseze la un service specializat ci doar sa merg eu cu cineva. As incerca chiar maine sa ajung dar nu este obligatoriu, daca cunoasteti pe cineva care are cunnostintele necesare si este disponibil va rog sa-mi lasati un mesaj. Mentionez ca chopper-ul in cauza este un Suzuki Marauder din 1998. Va multumesc !
  3. Salut! Am o problema ceva mai ciudata cu un kawasaki er5 din 1999. am observat prelins pe marginea motorului un lichid de culoare rosatica atunci cand merg mai mult sau turez motorul mai tare (peste 7000 rpm). mentionez ca lichidul nu se scurge daca motorul sta in garaj, si am avut si ture foarte scurte cu mers incet in care nu a curs nimic. Am intrebat prietenii motociclisti care ar putea fi cauza dar parerile sunt impartite, unii spun ca substanta respectiva este ulei, desi e rosiatica si arata mai mult ca si antigelul, dar nu e dulce la gust. nu am mers destul de mult cu motorul de la descoperirea situatiei din motive de conservare a acestuia, dar cand am constatat situati am observat nivelul putin scazut si de ulei, si de antigel. motivul pentru care intreb si nu merg direct la service este pentru ca nu am service in apropiere si nu am nici banii necesari in cazul unei reparatii mai complexe, de aceea va solicit ajutorul pentru a determina cam ce suma ar fi necesara pentru repararea acestuia si care ar fi cauza defectiunii. va multumesc!
×
×
  • Creează nouă...