Sari la conținut

golescu_niku

EX+
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

golescu_niku's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salutari! nu am mai ajuns de mult pe la net si acum sunt la o ora de info si pot sa scriu si eu ceva am vazut ca recomandati japoneze, dar nu prea ma pasioneaza, decat daca sunt chooper si daca merg bine, pt ca piesele sunt mult mai scumpe ca la comuniste. oricum, pana la vara mai strang niste bani si poate ma orientez spre ceva japonez mai nou,cu motor de 350-400 ca sa nu ma plictisesc de el in doua saptamani(nici prea puternic nu vreau pt ca sunt constient ca nu o sa am experienta si e periculos) va salut!
  2. fratilor,eu am facut o greseala la inceput. nu vreau un jupite. vreau o planeta monocilindric orice motor ar fi, vreau sa fie mai recent de `90 si sa mearga bine in legatura cu vanzarile, mai vorbim peste cateva luni...sa vina vara ca sa nu stau cu el in garaj. apropo, ar fi mai bine sa il iau inainte de permis si sa merg cu el pe camp sau dupa si sa merg legal(pe strada)? multumesc pt mesaje!
  3. inca nu mi-am luat carnetul, dar intentionez sa ma inscriu la vara, dupa bac si admitere. de un an strang bani si am aproape 900 euro. pana in vara cred ca mai strang ceva.vreau sa imi iau motor si ma gandesc la un planeta5 sau un etz250 sau etz251 sau o jawa de350. mz-urile sunt mai scumpe, dar am inteles ca sunt si mai bune, dar totusi nu stiu daca merita sa dau atatia bani pe o comunista,iar ij-urile am inteles ca au mai multe probleme ca mz-urile,dar totusi sunt mai ieftine. vreau un sfat de la voi si sa imi spuneti daca merita sa iau ceva bun de la inceput, sau sa dau mai putini bani, sa iau o rabla de care sa trag 2-3 ani pana capat niste experienta si apoi sa imi iau ceva mai adevarat? pe mine ma reprezinta stilul chopper si vreau sa strang bani(si experienta) si sa imi cumpar o honda vt600 sau vt750. ce este cel mai indicat(calitate-putere-pret) pentru un incepator? va multumesc anticipat! p.s.: imi cer scuze pt greseala din titlu,planeta-jupiter
×
×
  • Creează nouă...