Sari la conținut

Neata Andrei Vlad

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Neata Andrei Vlad

  1. Neata Andrei Vlad

    Ij (izh)

    Cumpar IJ 56, pentru reconditionare si apoi pentru inmatriculare eventual sa aiba si atas! Obligatoriu, motocicleta trebuie sa fie originala fara carpeli sau alte piese luate de la "japoneze". Contact: 0746811177
  2. Pai dom'le, unde e logica sa tii 2 fiare in strada, sa nu le vinzi si totusi sa nu faci nimic cu ele. Respectivul propietar este cumva un varstnic care merge catre varsta a 5-a? Il am si eu pe-al meu si as intelege in acest caz, dar macar al meu le-a pastratat pentru nepoti nu ca sa le priveasca dimineata de la fereastra in speranta ca isi va aduce aminte de "ale tineretii valuri". Stima!
  3. Bine v-am gasit! Totusi, chiar nu exista ceva date de contact? Am cautat in paginile anterioare si n-am gasit nici macar un nume! Aceste 2 ramasite ale vremurilor apuse trebuie sa fie salvate si reconditionate, nu trimise la remat sau la fier vechi de catre propietar sau de catre primarie.
  4. Ziua buna! Am vazut zilele trecute aceste motociclete pe marginea drumului in Bucuresti! Are cineva detaliile de contact ale proprietarului? Stima!
×
×
  • Creează nouă...