Sari la conținut

grasu132

Membru
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

grasu132's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut. Sa nu crezi ca ofertele de 2+1 sau 1+1 sunt pe cheltuiala patronului. Cantitatea de materie prima pentru 2 portii este distribuita pe promotia afisata, respectiv 2+1. Doar ca nu au curajul sa recunoasca.
  2. In prima faza, dupa numarul de inmatriculare al SEAT-ului , am banuit ca este un vechi taxi de la celebra companie P......, fata de care am o aversiune fatisa ( doar coca, manele, cruciulite, matanii si un miros greu suportabil). Sanatate rider-ului.
  3. Salut Parerea mea este urmatoarea: iti aratai ,,muschii" in fata prietenilor si te-a surprins manevra celui din fata. Nu ai cum sa nu vezi de la 30 m ce se intampla dincolo de duba ca doar nu erai in varful muntelui. Eu vorbesc din punctul de vedere al unui conservar care a circulat si aici in tara si pe la amarastenii aia din vestul Europei. Imi pare rau ca ai avut de suferit, dar poate asa vei tine minte ca esti obligat sa reduci viteza pana la evitarea oricaror pericole chiar daca cel din fata ta valseaza pe strada, face flick-flack uri , etc. Mai ales ca vad ca esti din Bucuresti unde regulile de circulatie sunt facultative pentru taximetristi si vitezisti. In fiecare dimineata, pe ruta Academia Militara - Guvern trece un nene meserias cu un cruiser ...RESPECT MAXIM pentru tinuta de drum a biker-ului Cu stima.
  4. incepuse mana sa adere la burta.....Am ras cu lacrimi.
×
×
  • Creează nouă...