Sari la conținut

brg.vlad

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de brg.vlad

  1. Salut! Vreau sa stiu si eu de unde pot cumpara si eu capete ghidon luminoase. Astept raspunsuri! Multumesc!
  2. Stie cineva de unde pot cumpara carene pentru yamaha yzf r125? Astept raspunsuri! Multumesc!
  3. Sa postez si eu cateva poze cu YZF-ul meu ! http://i.imgur.com/lfIw27l.jpg http://i.imgur.com/8zMXAZI.jpg http://i.imgur.com/cEcepub.jpg
  4. Mersi! Chiar sunt preturi destul de acceptabile! » Post actualizat in 28 Sep 2015 20:28 Stie cineva cum se aude YZF-ul cu gaura in toba originala? Se aude bine nu se aude.... Astept pareri! Multumesc!
  5. Pacat... Chiar voiam si eu sa imi i-au o toba vick... Pana la urma cred ca mai astept si imi voi cumpara Devil Exhaust...se aude misto rau...dar nu am gasit pe net...presupun ca e scumpa... Daca stie cineva de unde pot cumpara o toba Devil Exhaust sa lase link! Multumesc! » Post actualizat in 23 Sep 2015 18:45 Salut! Stie cineva de unde pot cumpara filtre de aer si de ulei...si ulei motul 300v 10w40 4T pentru yamaha yzf r125 Astept raspunsuri! Multumesc!
  6. Ok,o sa te anunt! Dar nu am gasit de unde sa imi fac comanda de una noua...
  7. Salut! Stie cineva de unde pot cumpara si eu o toba second hand sau chiar si noua dar la bani mai putini... As vrea o toba Devil sau Akrapovic....pentru yamaha yzf r125... Astept raspunsuri,multumesc!
  8. Salut! Stie cineva de unde pot cumpara stickere pentru Yamaha YZF R125? Astept pareri! Multumesc!
  9. Salut! Mi-am cumparat o Yamaha Yzf R125 si vreau sa ii pun Bi Xenon... Am cautat pe net bi xenon si am gasit si mai ieftine si mai scumpe...si nu stiu care cum se potrivesc... Vreau sa imi dati si mie link ceva cu bi xenon care stiti sigur ca merge pe Yamaha Yzf R125... Astept raspunsuri! Multumesc!
  10. Salutare! As dori si eu o parere... Care credeti ca este mai buna dintre motocicletele Derbi gpr 125 4t si Yamaha yzf r125..? Va rog sa enumerati si avantaje si dezavantaje.. Astept pareri! Multumesc!
  11. Am fost sa ma inscriu la scoala! Vineri ma duc sa fac Psihologicu si de saptamana viitoare incep orele de legislatie!
  12. Multumesc! Am mai facut chestionare pe site-ul asta! Si o sa fac in continuare
  13. Salut! Am vrut sa ma inscriu la Scoala de Soferi luna trecuta,dar am zis sa termin anul scolar... Vreau sa ma duc maine sa ma inscriu,si vreau sa stiu de acum cum este la Examen (Sala) (greu/usor) cam ce se da..,si la poligon si traseu cum este? Ar fi greu de luat permisul pentru categoria A1? Astept raspuns! Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...