Sari la conținut

alexandru.vasiu

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Carnet moto din
    2017

Informații profil

  • Interests
    Mersul pe coclauri, chitari si focuri de tabara

alexandru.vasiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Din pacate nu cred ca o sa puteti face traseul weekend-ul asta pentru ca Sambata de la ora 07:00 pana la ora 18:00, portiunea dintre barajul Vidraru si Balea Lac va fi inchisa cu ocazia organizarii triatlonului Transfier. http://transfier.nostressevents.ro/alte-informatii/ Poate va orientati spre alt traseu. O zi faina!
  2. Salut Mihai, Nu am reusit sa fac nimic. Am mai facut cateva ore cu el si cand a fost sa-mi dea dosarul iar a inceput sa amane atat predarea dosarului cat si orele. M-am plictisit sa stau sa ma rog de el asa ca o sa rezolv cand s-o putea (deocamdata am alte chestii mai urgente) la alta scoala si dupa aia vad cum fac sa dau de el sa-mi recuperez banii. O zi buna!
  3. Evoluez constant ca jegul in dero...

  4. Evoluez constant ca jegul in dero...

  5. Salutare, N-am mai postat nimic legat de subiect pentru ca anul trecut am mai facut cateva ore si dupa aia pauza, n-am mai reusit sa dau de el. In schimb anul asta, am reusit sa reiau legatura, am fost, am discutat si mi-a promis ca pe la sfarsitul lui Iunie imi da dosarul sa ma duc sa dau examen. Pana atunci a zis ca ar vrea sa facem 2 ore pe saptamana ca sa-mi recapat indemanarea, fara cost suplimentar. Deci cine a fost in aceeasi situatie cu mine, il gasiti la poligon. O zi buna!
  6. Am fost astazi pe la poligon si am facut sedinta. Ieri a fost amanata pe motiv de ploaie. Nu am apucat prea mult sa vorbesc cu el pentru ca mai era si altcineva acolo. Sedintele viitoare nu le-am programat ca nu avea curent in rulota si nu se vedea nimic. A ramas sa mai vorbesc cu el luni sa programam ce-a mai ramas si sa-mi dea si dosarul sa dau sala.
  7. Am vorbit din nou ieri cu el (dupa cum spuneam mai sus am vorbit si alaltaieri) si am programat sedinta pentru azi, urmand ca azi sa le programam si pe restul cate or mai fi. Dupa ce ma intorc de la poligon va tin la curent cu ce am discutat.
  8. Salut, M-a sunat ieri si mi-a zis ca ar avea ceva probleme de sanatate si ca ar fi incheiat si colaborarea cu Bomba. A ramas sa ne auzim azi sa programam ce mai e de programat si sa dau examenul pana se incheie sezonul. Va tin la curent. O zi buna!
  9. Da, tocmai de aceea ma chinui de 2 saptamani sa il sun, ca sa programez sedinte. Daca ai lua in calcul ca puteam sa fac zilnic, in doua saptamani, am pierdut 10 sedinte.
  10. Salut, Ati reusit pana la urma sa dati de Bratovici? Nici mie nu-mi mai raspunde la telefon de vreo 2 saptamani. Inca n-am avut timp sa trec pe la poligon. O zi buna!
×
×
  • Creează nouă...