Sari la conținut

sergiu67

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

sergiu67's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc frumos pentru raspunsul detaliat pe care mi l-ai oferit si pentru sfaturile tale care ma ajuta destul de mult spun eu, in concluzie 2T bate 4T, mai ales prin simplitatea sa si prin greutatea sa, cred ca pana la urma am sa ma indrept spre un 125 care cred ca ma va initia destul de bine si va reusi sa ma care prin padurea de aici si nu ma va face sa simt lipsa de putere, desii nu cred ca e cazul. Iti multumesc inca odata !
  2. Nu sunt in totalitate hotarat, daca aveti alte sugestii. Da, as vrea sa stiu consumul, mentenanta.
  3. Asta spuneam si eu, octav, tinand cont ca sunt incepator un crf450r fiind si de motocross e prea mult pentru mine.. De-asta am deschis topicul, caut informatii despre motoarele de enduro 125 sau 200 ktm, nu am nevoie de cross daca vreau sa fac enduro, parerea mea. Astept sa-mi spuna cineva cu ce se mananca treaba asta
  4. Ma tem ca 450 e prea mare pentru un incepator ca si mine ..
  5. Salutari, dupa cum spune si titlul imi doresc si eu un enduro.. Problema mea este ca, nu stiu spre ce motor sa ma orientez. Am 17 ani, 1,75 , 63 kg.. Sunt incepator, m-am dat pana acum pe atv prin padure, dar cu motorul e total diferit, din cate am inteles.. Cu motorul vreau sa ma dau in padure, doar hobby, iesiri cu prietenii.. In rest nimic mai mult.. Mi-as dori un ktm 125, 200, cred ca ar fi ok pentru un incepator.. Astept parerile voastre, spre ce motor sa ma indrept... Bugetul meu este de 1800-2000E, as dori sa stiu si la ce sa ma astept de la un 2T, fiabilitate, consum, si cam tot ce ar trebui sa stiu despre el.. Va multumesc anticipat.
  6. Salutari, dupa cum spune si titlul imi doresc si eu un enduro.. Problema mea este ca, nu stiu spre ce motor sa ma orientez. Am 17 ani, 1,75 , 63 kg.. Sunt incepator, m-am dat pana acum pe atv prin padure, dar cu motorul e total diferit, din cate am inteles.. Cu motorul vreau sa ma dau in padure, doar hobby, iesiri cu prietenii.. In rest nimic mai mult.. Mi-as dori un ktm 125, 200, cred ca ar fi ok pentru un incepator.. Astept parerile voastre, spre ce motor sa ma indrept... Bugetul meu este de 1800-2000E, as dori sa stiu si la ce sa ma astept de la un 2T, fiabilitate, consum, si cam tot ce ar trebui sa stiu despre el.. Va multumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...