Sari la conținut

Manu Basoc

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Motocicleta
    in cautare

Manu Basoc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Stare tehnica? Cauciucurile si placutele (consumabile) nu ar fi problema de schimbat, problema e de mecanica si de inmatriculare (evit sa alerg dupa inmatriculare moto de import).
  2. Erau doua la vanzare. Cel care imi placea mie s-a dat si mai au unu la 2350 euro. Intamplator acolo fac si scoala moto dar nu mi-a trecut prin cap sa intreb de el . Sunt putin reticent la cumpararea motocicletelor aduse de afara datorita lipsei de experienta in inmatriculari.
  3. Inclin spre achizitionarea unui GSR 600 avand un buget de 2000-2500 de euro. Din ce am gasit eu nu sunt prea multe de vanzare si preturile variaza destul de mult in anunturile gasite. Are cineva unul de vanzare?
  4. Imi place mai mult cum arata dar modelul nu e prea raspandit pe site-urile de vanzari.
  5. Cunosc pe cineva care are un Kawasaki si nu a avut probleme de fiabilitate. Poate e doar un caz singular. Sunt deschis sugestiilor desi motorul la care visez e tot supersport 8->
  6. Stiu ca e putin impotriva firii sa compari mere cu pere dar incerc sa imi dau seama ce mi s-ar potrivi. Voi petrece majoritatea timpului in oras dar sunt destul de inalt. Nu as sta pe ganduri daca nu as fi incepator si as merge pe 636. E atat de mare diferenta de putere intre cele doua?
  7. Salutare, Intentionez sa achizitionez o mobra si sunt impartit intre ideea de a cumpara o vitezana si un naked. As vrea sa aflu parerea voastra cu privire la avantaje/dezavantaje ale acestor doua motociclete. Mentionez ca am o inaltime de 181 cm si sunt incepator (buget aproximativ 3000 de euro). Sunt interesat de diferentele de putere si de manevrabilitate.
×
×
  • Creează nouă...