Sari la conținut

V-FOUR

Super Membru
  • Număr conținut

    520
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de V-FOUR

  1. Am și eu o Planeta 5, sper ca la anul sa-i vina rândul la restaurat, as vinde-o, ca prevăd ca intra vreo 2000 de iepuroi în ea si extrem de multi nervi, la felul cum arată, dar îmi plac prea mult comunistele astea, poate o gat și eu pana în 2035

  2. Acum 57 minute, Lup69 a spus:

    Sa le facem reclama!:lool: ...9 luni....poate s-au renascut....

    Asta a fost și problema, au avut reclama prea buna și au avut mult de lucru, chestii industriale pe mulți bani, atelierul s-a dezvoltat enorm și noi, cei cu piese de motociclete, nu mai reprezentam o prioritate pentru ei.

     

     

  3. Toleranțele pt Es sunt foarte mici,ca și exemplu: am vopsit cadrul și butucii de la roți în câmp electrostatic și nu am mai putut sa remontez roțile, efectiv nu mai intrau și a trebuit sa pilesc vopseaua, practic tot ce am remontat pe motocicletă, atât piese noi cât și piese originale,  nu s-au mai potrivit.

  4. Eu pe Jupiter 4 am K68, la fel si la Ij 56, bineînțeles sunt diferite in interior

    După ce am trecut de RAR, unde a funtionat totul perfect, am constatat ca nu mai funcționează farul, de vina a fost butonul care comuta între faza scurta/lunga, am ales sa cumpar ambele comenzi de pe ghidon de la Gașpar, dar sunt niște chinazarii care doar arata bine, asa ca am înlocuit unele componente cu cele de la butonul original si acum totul e ok

    20230809_181909.jpg

  5. Salutare, am făcut o poza fostului propietar,  atunci cand am achiziționat Es-ul, asta se intampla in martie 2018 si i-am trimis poze constant cu progresul pe care l-am făcut in restaurarea motocicletei, dar am vrut sa-i fac o poza si cu produsul final si am facut un drum de 180 km pana la fosta resedinta a ES-ului, din pacate nu am mai gasit acasă decât pe soția acestuia.

    RIP Nea Stefan, Mz-ul a ramas pe maini bune

    20230702_115821.jpg

    20180308_174811.jpg

×
×
  • Creează nouă...